Pomirenje se ne moze izbeci jer je ljubav jaca od svega:Evo kome se vraca bivsi!

Pomirenje se ne moze izbeci jer je ljubav jaca od svega:Evo kome se vraca bivsi!

17. Marta 2024 0 By Dejana

Neke ljubavi se zavrse fizicki,ali u nasem srcu nikada. Evo kome slede pomirenja…

 

 SKORPIJA

Drage skorpije, uradili ste sve sto ste mogli ali ljubav je u vasem srcu i dalje. Vama je jako stalo do nekoga iz vase proslosti. Niste uspeli da tu osobu zaboravite, iako ste pokusali sve sto ste mogli da uradite. Vama sada sledi poziv od te osobe. Samo je pitanje dana kada ce taj bivsi da vam se javi. Da vam prizna da oseca isto, da se svo vreme kidao, patio zbog vas, lomio se i pokusavao da vas zaboravi… Nije uspeo.

Pomirenje sledi. Jer, i vi i druga osoba, znate dobro da je ono sto je medju vama, jako, jace od svega. Da je to ono sto se desi jednom, ili nijednom u zivotu. Vi cete mozda pokusati da tu osobu i dalje zaboravljate, mozda cete je odbiti…Ali, pomirenje, nova sansa za vas, sasvim sigurno sledi. Necete se vi pitati, ni ta druga osoba. Vasa srca su prepoznala jedno drugo i oni prosto ne mogu drugacije da funkcionisu. Sudbina ce da uredi svoje, ili karma, ako vam je tako draze receno…

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

STRELAC

Vreme je da se desi jedno pomirenje. Vama ta osoba jako fali, i vi u dubini svoje duse znate da vasa ljubavna prica nije zavrsena. Da i vi, i ta druga osoba, osecate isto. Da i vi i ona patite, da se kidate, da pokusavate da krenete dalje, ali prosto… Ne ide.

Nije vazno ko ce od vas da ucini prvi korak. Ko ce prvi poslati poruku. Nije vazno ko ce prvi da predje preko svog ponosa. Vazno je da je ono izmedju vas ono pravo. I da nije vazno sto sada mozda niste zajedno jer se vi osecate zajedno kao da ste u vezi, kao da se nikada nije desio prekid. Pomirenje sledi, a vi cete oboje shvatiti gde ste gresili. I ovog cete puta znati da cuvate ono sto imate jer cete znati kako vam je tesko bilo dok ste bili razdvojeni.

Pomirenje sledi jer prava ljubav uvek pronadje svoj put. Imajte to na umu…

 

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2