Tokom sedmice:Period do 25.marta nekome moze biti jako buran!

Tokom sedmice:Period do 25.marta nekome moze biti jako buran!

17. Marta 2024 0 By Dejana

 Pocela je jos jedna sedmica marta. Saznajte sta sledi.

 

 OVAN

Tokom ove sedmice cete zeleti mnogo toga. Vi cete biti znak koji ce se pozabaviti time da konacno sredi svoj zivot. Moze mnogo toga da dodje na svoje, ali ste znak koji mora da ucini prvi korak. Znate na sta mislimo.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 BIK

Bitno je da kazemo da cete tokom ove sedmice uspeti u svemu sto zeli. Imajte na umu da vas neko voli. Da postoji neko ko je spreman da se bori za vas. Vrlo uskoro ce jedna osoba konacno da skupi hrabrost da vam kaze sta oseca.

 

BLIZANCI

Ono sto je vazno da znate jeste da cete tokom ove sedmice doziveti iznenadjenje. Neko se vraca u vas zivot. Vrlo uskoro ce doci do toga da se kolo srece okrene. Da li cete toj osobi dati priliku, to je na vama. No, istina je da je iskrena.

 

RAK

Ova sedmica moze da vama promeni zivot. Tokom iste ce doci do toga da neko od vas dobije ono sto zeli. Ucinite onako kako nalaze vase srce. Ako postoji neko do koga vam je stalo, sada je pravo vreme da toj osobi i priznate sve sto vam je na srcu.

 

 LAV

Moramo da kazemo da je doslo vreme za ljubav. Da ste neko ko ce uspeti u svemu sto zeli. Cinite ono sto nalaze vase srce. No, neki od vas ce morati da kazu istinu. To znaci da je vrlo moguce da cete nekome slomiti srce. Bilo kako bilo-istina je najbolji izbor.

 

 DEVICA

Jako je vazno da kazemo da vas voli jedan lav. Da je on dugo krio svoje emocije jer se plasio vaseg odbijanja. Sada je pravo vreme da mu date priliku. Da vam bar kaze sta je ono sto misli, zeli i oseca. Ako ne zelite isto, onda to i recite. Do vas je.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2