Prolece pocinje 21.marta i trajace do 21.juna:Evo sta vas do tada ceka na polju emocija!

Prolece pocinje 21.marta i trajace do 21.juna:Evo sta vas do tada ceka na polju emocija!

17. Marta 2024 0 By Dejana

SKORPIJA

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da ste neko kome slede promene. Treba da imate na umu da je jedan rak iskren  prema vama. Stalo mu je do toga da vas usreci, a sve ostalo je samo na vama. Posvetite se sebi i uzivajte u naletu emocija.

 

STRELAC

Ono sto treba da znate jeste da je doslo vreme za ljubav. Vi ste neko ko ce moci da kaze da je dobio ono sto zeli. Ostalo je do vas. Moguce je da vi niste ni svesni koliko ste zapravo srecni. Ali neke odluke moraju biti donete.

 

JARAC

Konacno su pred vama dani za promene. Ako ce neko moci da kaze da je dobio ono sto zeli onda ste to vi. Ostanite ono sto jeste i ucinite kako nalaze vase srce. Imajte na umu da je mnogo toga moguce kada ste vi u pitanju.

 

VODOLIJA

Konacno su pred vama dani za promene. Ali ono sto moramo da kazemo jeste da ce ovo biti period kada cete upoznati nekoga ko bi za vas mogao da bude poseban. Ucinite onako kako nalaze srce i sve ce biti u redu.

 

RIBE

Vazno je da znate da vas neko voli. Da postoji neko ko je spremnan da vam u svemu bude podrska. Ostalo je na vama ali neka vam bude jasno da je dovoljno da nesto pozelite pa da to i dobijete. Ovo je vas srecan period.

Stranice: 1 2