Tarot karte za novu sedmicu:Evo sta vas ceka od 18. do 25.marta!

Tarot karte za novu sedmicu:Evo sta vas ceka od 18. do 25.marta!

17. Marta 2024 0 By Dejana

Dragi nasi,evo prilike da sazate sta vam donosi nova sedmica i ko ce moci da kaze da je srecan.

 

OVAN

Nova sedmica meseca donosi promene. Vi cete biti znak koji ce moci da kaze da je dobio ono sto zeli. Sve ostalo je samo na vama. Nemojte obecavati ono sto ne mozete da ispunite.

 

BIK

Ono sto treba da znate jeste da vas voli jedan rak. Da je odan i iskren i da mu je stalo do vas. Sve ostalo je samo na vama. Moze vam biti lepo cak i ako ste sada sami i slobodni ali nova sedmica ce biti zanimljiva.

 

BLIZANCI

Sada je mnogo toga na vama. To je ono sto je vazno da kazemo. Neko iz vase proslosti sa vama zeli da pokusa ispocetka. Da li ce doci do toga to samo vi znate ali je jasno da je ta osoba iskrena.

 

 RAK

Konacno cete moci da kazete da ste dobili ono do cega vam je stalo. Jedan rak je odan i iskren prema vama i nema nimalo sumnje da je on neko ko ce moci da vas voli na pravi nacin. Sve ostalo je samo do vas i na vama. Moze se reci da cete iskreno uzivati.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

LAV

Konacno cete dobiti nesto sto zelite. Vama ce nova sedmica biti i nova sansa za srecu. Nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite. Neko je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu.

 

DEVICA

Vazno je da znate da ste voljeni. Da postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu. Nova sedmica ce biti ujedno i nova sansa da vam se desi ljubav. 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2