Ovim znacima sledi tezak period:Suze ce ih pratiti na svakom koraku!

Ovim znacima sledi tezak period:Suze ce ih pratiti na svakom koraku!

18. Marta 2024 0 By Dejana

 Zao nam je,ali ovog puta imamo lose vesti za neke znakove. Moraju biti spremni na sve…

 

  LAV

Tezak period vam sledi. Moramo da kazemo da je ovo vreme kada cete shvatiti gde ste pogresili. Ako ste slomili srce nekome do koga vam je stalo, sada ce doci do toga d se kolo srece okrene. Vi cete biti znak koji ce patiti u danima koji su pred nama. Slede vam suze, razocarenja i bol. Uvek ste pokusavali da usrecite one koje volite ali sada su pred vama dani tokom kojih cete prosto biti jako tuzni. Videcete necije pravo lice i bice vam jako tesko, vase srce ce biti slomljeno.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Ono sto je vazno da naglasimo da ce period koji sledi biti jedna teska zivotna lekcija za vas, jer ste vi neko ko ce moci da kaze da je na tezi nacin nauciti lekciju. Ne ostaje vam nista drugo osim da budete jaki jer nemate drugu opciju.

Ako ste prema nekome u proslosti bili ne-fer, sada je vreme kada ce vam biti vraceno istom merom. Svako od nas pre ili kasnije i dobije ono sto zasluzuje.

No, cak i ako niste, sledi tezak period i vi to necete moci da izbegnete.

Imajte na umu da ce ovo biti dani kada cete spoznati necije pravo lice, i kada ce vam slomiti srce neko do koga vam je inace jako stalo. Ne smete gubiti veru u ljubav. Ne smete odustajati. Ako je neko prema vama bio los, nikako ne znaci da treba da mu uzvratite istom merom, niti da dignete ruke od emocija. Samo od osobe koja vas je povredila i da krenete dalje, jer cete pre ili kasnije upoznati nekoga ko ce vas voleti na pravi nacin.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2