Zena ljubavnica:Kad pristanes na sve,a znas da ti dolazi od nje…

Zena ljubavnica:Kad pristanes na sve,a znas da ti dolazi od nje…

18. Marta 2024 0 By Dejana

 Ovo je tekst za zenu koja je samo ljubavnica. Zeni koja je pristala na mnogo manje od onog sto zasluzuje zato sto njega voli…

 

Ti si samo ljubavnica. Ti si druga. Ti si vecito ona koja ceka da on dodje, da se javi. Ona koja ne sme prva da ga nazove, jer ne zna da li je on tada pored nje. Nje, kojoj pripada, pred ljudima, pred Bogom, mozda cak. Ona si koja je kod njega u telefonu registrovana pod muskim imenom. Ona koja se mozda cak i godinama moli za onaj dan kada cete moci da prosetate tvojim gradom, a da se drzite za ruke. Kada ces moci da ga zagrlis kada pozelis i gde pozelis, jer to nikada nisi mogla.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Koliko si samo puta rekla da je kraj, da je gotovo, koliko si puta zelela da odes! Koliko si puta rekla da je zbogom, a onda se njemu uvek vratis, jer osetis da bez njega ti nisi ti, i to nije to.

Ti si samo ljubavnica i sve ono sto nikada nisi zelela da budes. Ti si sve ono sto si pricala da nikada neces biti ali je prosto jace od tebe. Jaca je od tebe ta tvoja silna ljubav koju tako dugo pokusavas da ugasis u svom srcu a onda se njemu uvek vratis. Jer osecas da bez njega ti i ne postojis. Ti si samo ljubavnica i sramota te je toga sto si pala tako nisko, a pricala da neces nikada.

A on? On vecito obecava… Da ce joj reci istinu, da si ti ta koju on voli, da si ti ta koja mu je vazna…Da si ti ta koju on obozava, da je sve sa njom, bilo, nekada, davno. Da si ti ta koja je njegovu ljubav, njegovu dusu, njegovo srce osvojila. On vecito obecava da ce sutra, za dan, za dva dana, biti kraj skrivanju, i da ce i ljudi i Bog znati za vas.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2