Test licnosti-izaberi dukat i saznaj nesto o sebi:Jedan je znak velike tajne!

Test licnosti-izaberi dukat i saznaj nesto o sebi:Jedan je znak velike tajne!

18. Marta 2024 0 By Dejana

 Jos jedan test licnosti je pred vama. Ovog puta imate mogucnost da se zabavite i saznate nesto novo o sebi…

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

AKO STE IZABRALI DUKAT BROJ JEDAN:

Oni koji su izabrali ovaj dukat su osobe za primer. Vi ste osoba koja ima divnu dusu. Osoba koja ume da voli, osoba koja zna da razume, saslusa, podrzi. Vi ste neko ko je uvek tu za one koje voli. Nikada ne okrecete ledja onima koje volite. Vas nikada nije zanimalo tudje misljenje jer ste osoba koja zivi onako kako zeli. Ali, ono sto moramo da kazemo jeste da je najveca moguca istina to da ste osoba koja za prave ljude cini sve.

Vasa dusa je velika. Vi ste osoba koja ume, zna da razume, osoba koja je andjeo cuvar onih koje voli i u to nema nimalo sumnje.

Poruka koju imamo za vas jeste da morate da naucite da razlikujete dobre ljude od losih. Vas problem je to sto ste dobar covek, pa mislite da su svi kao vi. Dobri, iskreni, posteni, sto nazalost nije istina i nije moguce.

Sve dok ste toliko dobri, vama ce se desavati da vas povrede oni koje najvise volite. Sve dok ne shvatite da nisu svi isti…Da nisu svi kao vi.

AKO STE IZABRALI DUKAT BROJ DVA:

Oni koji su izabrali ovaj dukat su osobe koje vole svim srcem. Vi ste ona osoba koja ume da prasta kao niko na svetu. Sto ne bi niko oprostio, prastate vi. Vi ste osoba koja nikada ne gubi veru u dobre ljude i koja misli da za svakoga na svetu postoji druga, treca, peta sansa.

Vasa dobrota je toliko velika da se ponekad cak granici sa naivnoscu i to je ono sto moramo da kazemo.

U ljubavi ste posebni, odani, verni, predani. Osoba koja za voljenu osobu cini sve, i isto ocekuje od nje. To nazalost, retko kada dobijete.

Da je na svetu vise ljudi kao sto ste vi, ovaj svet bi bio lepse mesto za zivot. Ali, isto tako, bas zato sto ste dobar covek, vi ste i osoba koja silno pati jer vam se cesto desava da vas povrede oni do kojih vam je stalo najvise.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2