Vikend horoskop Ribe veoma osetljive a Bik uziva u svakom trenutku ovoga vikenda !

Vikend horoskop Ribe veoma osetljive a Bik uziva u svakom trenutku ovoga vikenda !

19. Marta 2024 0 By Luca

Ovan (21. mart – 19. april):

Vikend će biti veoma dinamičan za Ovnove. Bićete puni energije i motivacije da se upustite u nove avanture. Ovo je odličan period za fizičku aktivnost i sportske aktivnosti. Takođe, možete očekivati pozitivne promene u ljubavnom životu. Ako ste slobodni, moguće je da će vam se neko poseban pojaviti u životu. Ako ste u vezi, provedite vreme sa partnerom i uživajte u zajedničkim aktivnostima.

Bik (20. april – 20. maj):
Vikend će biti fokusiran na stabilnost i udobnost za Bikove. Bićete željni opuštanja i uživanja u svim čulima. Ovo je dobar period za opuštanje kod kuće, uživanje u hrani i piću, kao i za negu tela. Takođe, u ljubavnom životu možete očekivati harmoniju i bliskost sa partnerom. Posvetite se romantičnim trenucima i izrazite svoju ljubav na nežan način.

Blizanci (21. maj – 20. jun):

Vikend će biti veoma društven za Blizance. Bićete željni komunikacije i povezivanja sa drugima. Ovo je odličan period za izlazak sa prijateljima, druženje i zabavu. Takođe, možete očekivati interesantne razgovore i susrete sa novim ljudima. U ljubavnom životu, budite otvoreni za nova iskustva i izražavanje svojih emocija. Ako ste u vezi, provedite kvalitetno vreme sa partnerom i razgovarajte o svojim osećanjima.

Rak (21. jun – 22. jul):

Vikend će biti fokusiran na porodicu i emotivnu bliskost za Rakove. Bićete željni provođenja vremena sa svojim najbližima i stvaranja harmonije u domu. Ovo je dobar period za obnovu veza sa članovima porodice i rešavanje eventualnih nesuglasica. Takođe, možete očekivati dublje emotivno povezivanje sa partnerom. Izrazite svoju ljubav kroz pažljive gestove i podršku.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Lav (23. jul – 22. avgust):

Vikend će biti veoma kreativan i inspirativan za Lavove. Bićete željni izražavanja svoje jedinstvenosti i pokazivanja svojih talenata. Ovo je odličan period za umetničke aktivnosti, kreativno izražavanje i zabavu. Takođe, možete očekivati strastvene trenutke u ljubavnom životu. Izrazite svoje želje i potrebe partneru na jasan i direktan način.

Devica (23. avgust – 22. septembar):

Vikend će biti fokusiran na organizaciju i praktičnost za Device. Bićete željni rešavanja sitnica i organizacije svog života. Ovo je dobar period za planiranje i postavljanje ciljeva za budućnost. Takođe, možete očekivati pažnju prema detaljima i romantične gestove u ljubavnom životu. Pokažite partneru da vam je stalo tako što ćete se posvetiti sitnicama koje mu/joj znače.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2