Astro prognoze od 25.marta do 1.aprila:Cuda mogu da uslede!

Astro prognoze od 25.marta do 1.aprila:Cuda mogu da uslede!

24. Marta 2024 0 By Dejana

Dragi nasi,pred nama je zadnja sedmica meseca marta. Kao da je “juce” pocela godina,a vec ulazimo u cetvrti mesec…

 

 OVAN

Cuda mogu da uslede ali vi ste neko ko mora svoj zivot da uzme u svoje ruke. To je ono sto moramo da kazemo. Vi ste neko ko je dugo cekao da mu se desi prava ljubav i konacno se to desilo. Vi ste onaj znak kojeg cekaju velike promene.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

BIK

Jako je vazno da kazemo da postoji neko ko vas voli. Neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Imajte na umu da nema nimalo sumnje da slede dani za promene.

 

BLIZANCI

Jako ste ovih dana nervozni. Mislite da vam nista lepo nije sudjeno i izvesno je da imate mnogo problema.Ali zadnja sedmica meseca moze da donese velike promene. Cini se da ce neke zelje konacno da se ostvare jer ste vi to zasluzili.

 

RAK

Ono sto moramo da kazemo jeste da je doslo vreme za ljubav. Da ste neko ko ce moci da kaze da je dobio ono sto zeli. Sreca je konacno tu, a vi napokon srecniji nego ikada do sada. Mislite o tome i uzivajte u svemu sto sledi.

 

 LAV

Ono sto je vazno da znate jeste da nema nimalo sumnje da je ovo period za promene. Ono sto treba da znate jeste da nema nimalo sumnje da iznenadjenja slede. Da postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu.

 

DEVICA

Vi cete upoznati nekoga ko bi mogao da promeni vas zivot. U danima koji su pred nama cete konacno spoznati sta je to prava ljubav. Neko iz vase proslosti sa vama zeli jos jednu priliku. Odluka je samo na vama.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2