Astro prognoze od 25.marta do 1.aprila:Cuda mogu da uslede!

Astro prognoze od 25.marta do 1.aprila:Cuda mogu da uslede!

24. Marta 2024 0 By Dejana

 VAGA

Moramo da kazemo da je jednom raku stalo do vas. Da je odan i iskren i da mu je stalo. Da li ste vi spremni za novu ljubav, da li je to ono sto zelite, to samo vi znate.Ali, svakako da iznenadjenja slede. Ostalo je samo na vama, mislite o tome.

 

SKORPIJA

Ljubav vam kuca na vrata. Zadnja sedmica meseca vama donosi pravu ljubav. Vi ste neko ko ce moci da kaze da je dobio ono sto zeli. Usledice vam sjajni dani i sreca je konacno tu, bas kao sto ste oduvek zeleli. Nemojte to zaboraviti.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

STRELAC

Postoji neko ko je spreman da se bori za vas i za vasu ljubav.Sve ostalo je na vama. Mozete biti jako srecni ali ono sto treba da znate jeste da ce ovo biti dani za velike stvari. Postoji neko iz vase proslosti ko je spreman da vam se nadje.

 

 JARAC

Ono sto treba da znate jeste da ce ovo biti dani za ljubav. Sve ostalo je na vama. Jednom raku je stalo do vas i spreman je da vam svoju emociju dokaze na delu. Nemojte ocekivati cudo vec se fokusirajte na ono sto zelite.

 

VODOLIJA

Ovo ce biti dani za promene. Vi ste neko ko ce moci da kaze da je dobio ono sto zeli. Cini se da nema nimalo sumnje da je sreca konacno tu. Uzivajte u naletu emocija i radujte se jer iznenadjenja napokon slede. Cuda ce biti moguca. Zadnji dani marta vama donose lepe trenutke.

 

 RIBE

Ono sto je vazno da znate jeste da je doslo vreme za promene. Zadnja sedmica marta donosi iznenadjenja. Vi ste znak koji ce moci da kaze da je dobio ono sto zeli. Sve ostalo je na vama. Ucinite kako nalaze srce jer ce ovo biti dani za velike stvari.

Stranice: 1 2