Kad mislis da prava osoba nikad nece doci,da svi imaju nekoga,osim tebe…

Kad mislis da prava osoba nikad nece doci,da svi imaju nekoga,osim tebe…

24. Marta 2024 0 By Dejana

 Ovo je tekst za one koje nisu pronasli svoju srodnu dusu. Za one koji bi to zeleli vise od svega, ali se nista ne desava….

 

Tebi, cija prava osoba nikada nije dosla. Tebi, koja je zeljna emocija, tebi, koja je spremna za novu ljubav ali nikako da se desi.

Mislis da ti prosto nije sudjeno. Uvek kraj sebe imas ljude koji su pogresni, uvek tvoje srce odluci da voli nekoga ko tebe nikada nece voleti… I tako iz dana u dan, dok se boris da nesto promenis, dok pokusavas da uradis nesto sto ne mozes, jer nije do tebe.

Tesko ti je, ali dobro to krijes.

Krijes i svoju samocu i tisinu dok se svima lazno smejes i pricas kako ti je lepo. Kako ti tvoja samoca prija, jer prosto sada ne mozes sebe da zamislis u dvoje. A mozes, itekako, i mozes i zelis, ali se nista ne desava.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Ti ne zelis lazne veze. Ni pogresne ljude. Ti si neko cija prava osoba jos nije dosla i neko ko mozda misli da nikada i nece, a hoce. Mislis da ces stariti sam, ali znaj… Prava osoba se desi onda kada se najmanje nadamo. I treba da znas da za pravu osobu bas nikada nije kasno bas kao ni za ljubav.

Mislis da ces stariti sam ali prava istina je potpuno drugacija. Ti si neko ko samo duze ceka na osobu koja ce te voleti. Ti si neko kome prosto nije lako ali znaj da ce doci sve na svoje jako brzo.

Nemoj da odustajes od ljubavi. Nemoj da odustajes od svoje srece i od onoga sto zelis. Nemoj. Jednom ce osoba koja je prava uci u tvoj zivot, a ti ces biti srecniji nego ikada.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2