Kad mislis da prava osoba nikad nece doci,da svi imaju nekoga,osim tebe…

Kad mislis da prava osoba nikad nece doci,da svi imaju nekoga,osim tebe…

24. Marta 2024 0 By Dejana

To sto si sada sam, ne znaci nista. To sto si sada slobodan ne znaci da ce tako i ostati. Daj sebi vremena. Daj sebi sansu. I nauci da uzivas u toj samoci i u toj slobodi koju sada imas dok se ne pojavi neko ko ce umeti da te voli na pravi nacin, a znaj da hoce.

Mozda se to nece desiti odmah, ali jednom kada se desi shvatices da je vredelo. Da je konacno sve doslo na svoje, a da si ti konacno srecann na pravi nacin, onako kako si oduvek zeleo i kako si oduvek mastao da budes. Tako ce i biti, imaj to na umu.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Ti sada mislis da ti prava ljubav nije sudjena. Ali doci ce do promene. I to kada se budes najmanje nadala i kada budes najmanje ocekivala.

Sada ti nije lako ali to ce proci, i to je jedino sto treba da znas. Mozda ces cekati jos dugo pre nego se to desi ali… Proci ce, i sve ce doci na svoje. Jednom, jednom ces shvatiti da je vredelo cekati da ta prava osoba dodje i to je jedino sto treba da znas. Da ce prava osoba jednom usetati u svoj zivot da bi te volela onako kako zelis. I vredi taj dan cekati.

Stranice: 1 2