Nece znati sta ih je snaslo:Ove znakove cekaju teski dani i bol!

Nece znati sta ih je snaslo:Ove znakove cekaju teski dani i bol!

27. Marta 2024 0 By Dejana

Dragi nasi, pred vama je period za promene. Neko ce doziveti najbolnije trenutke u zivotu…

 

 BIK

Stize vreme za kajanje. Vi ste znak koji ima stav i neko ste ko itekako ume da tera po svome. Moramo da kazemo da je doslo vreme da spoznate sta je ono sto ste uradili i da se suocite sa posledicama svojih odluka.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Vi ste zapravo osoba koja je mogla biti najsrecnija na svetu, samo da ste znali da cenite neciju ljubav. Vi ste imali nekoga ko vas je voleo iskreno i ko je bio spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu ali vama je bilo malo. Sada vam ne ostaje nista osim da se pomirite sa tim da prosto morate da krenete dalje. Dakle, doslo je vreme da nekome trazite oprostaj. Stizu vam teski dani jer cete saznati da je osoba do koje vam je stalo krenula dalje. Mozda ona cak sada i ima nekoga  a to ce vama slomiti srce.

Sama cinjenica da ste imali nekoga ko je bio spreman na sve zbog vas, a da tu osobu niste znali da cenite, vama ce doneti bol i suze. Jasno ce vam biti  da ste mogli biti najsrecniji na svetu ali da niste na vreme shvatili neciju vrednost. Sada ne mozete nista da uradite osim da naucite na svojim greskama. Sledi vam niz desavanja koja mogu da promene bas sve, ali vreme ne moze da se vrati.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2