Nece znati sta ih je snaslo:Ove znakove cekaju teski dani i bol!

Nece znati sta ih je snaslo:Ove znakove cekaju teski dani i bol!

27. Marta 2024 0 By Dejana

  VODOLIJA

Dolaze dani kada cete shvatiti gde ste pogresili. Da ste bili naivni, divni, da ste nekoga voleli najvise na svetu,a da ta osoba nije zasluzila bas nista. Ne mozete sada nista uraditi kako bi ste to promenilI.

Jedino sto vam sada ostaje je da budete jaki. Da prosto spoznate sta je to prava emocija, i da izdrzite. Vama ce srce slomiti neko do koga vam je jako stalo i naravno da ce vam biti tesko. Sada mislite da vas ta osoba voli ali cekaju vas teski dani koje cete morati da podnesete i izdrzite jer nemate drugu opciju. Sve ostalo je samo na vama. Mislite o tome i uzivajte u naletu emocija jer je izvesno da ce sreca tek da usledi posle teskih dana.

Uostalom, uvek sunce izadje posle kise. Vi to dobro znate.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

   VAGA

Vi ste neko ko ce patiti u danima koji su pred nama. Cekaju vas teski dani.Saznacete da je neko ko vam je jako vazan od vas krio neke stvari. Da ta osoba nije bila iskrena. Da je sakrila mnogo toga od vas i nema nimalo sumnje da vam sada slede dani kada cete morati da nadjete nacina da iz svega izadjete kao pobednik.

Uskoro vam sledi period za promene, i vi ste osoba koja ce naci nacina da iz svega izadje kao pobednik.

Kao da cete konacno spoznati da razlikujete dobre ljude od losih. Vi ste osoba koja ce moci da opstane u svemu i da nauci jednu tesku lekciju. Nisu svi ljudi na svetu dobri kao vi. I to je nazalost velika istina.

Stranice: 1 2