Ciganski vikend horoskop: Vagu muče problemi, prošlost se vraća Strelcu, dok OVOG znaka čeka nešto sjajno!

Ciganski vikend horoskop: Vagu muče problemi, prošlost se vraća Strelcu, dok OVOG znaka čeka nešto sjajno!

28. Marta 2024 0 By Leontin Leontin

Ciganski vikend horoskop otkriva Vagama da će biti pod stresom…

OVAN

Dragi ovnovi, vama uskoro dolaze dešavanja koja će vam stvoriti tugu. Vama vikend donosi neke probleme na koje vi sada ne možete ni malo računati. Ono u šta nema dileme jeste u to da ćete biti pod jako velikim stresom.

BIK

Dragi bikovi, vi vikend trebate iskoristiti za odmor. Vama vikend neće doneti ništa loše niti negativno nego će vam doneti samo mnogo mira. Vi ćete imati višak slobodnog vremena i baš zbog toga se trebate odmoriti, jer vam je odmor i više nego potreban.

BLIZANCI

Dragi blizanci, vama vikend donosi nešto negativno. On vam donosi postupak vašeg partnera sa kojim će vas on jako povrediti. Vaš partner će učiniti nešto jako nepromišljeno i vama neće biti ni malo lako da pređete preko toga.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

RAK

Dragi rakovi, vikend vam donosi brojne nesuglasice sa vašim dragim osobama. Vas očekuje tako mnogo razloga za veliku nervozu. Ono u šta nema dileme jeste u to da ćete biti loše raspoloženi, ali vi sebi ne smete dopustiti nepromišljene postupke.

LAV

Dragi lavovi, vi ćete tokom vikenda imati problema i to jako ozbiljnih. Vas problemi očekuju na mnogim planovima vašeg života, a vama će posebno teško pasti neki ljubavni problemi. Nema dileme da će vam vikend biti težak.

DEVICA

Drage device, vaš partner će tokom vikenda učiniti nešto sa čim će vam dokazati svoju ljubav. Stiže vam nešto zaista prelepo i to će vas prosto pa oduševiti. Vama konačno stiže vikend koji će vam doneti sve ono čemu se vi nadate.

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2