Ciganski vikend horoskop: Vagu muče problemi, prošlost se vraća Strelcu, dok OVOG znaka čeka nešto sjajno!

Ciganski vikend horoskop: Vagu muče problemi, prošlost se vraća Strelcu, dok OVOG znaka čeka nešto sjajno!

28. März 2024 0 Von Leontin Leontin

 

VAGA

Drage vage, vi tokom vikenda nećete biti ni malo lepo raspoloženi. Prvo vas očekuju neki ljubavni problemi, pa će onda vaš partner učiniti nešto što ne bi trebao da čini. Vikend vam zaista ni malo neće ispuniti očekivanja koja imate od njega.

ŠKORPIJA

Drage škorpije, vi ćete tokom vikenda prosto pa uživati u sreći. Vikend vam donosi sjajne trenutke koji će vam biti od jako velikog značaja. Ono što vas očekuje jesu neke pobede i zbog tih pobeda ćete imati mnogo razloga za optimizam.

STRELAC

Dragi strelci, vi ćete tokom vikenda biti potpuno iznenađeni i to zbog toga što vam dolazi nešto što će biti vezano za vašeg bivšeg partnera. Ono u šta nema dileme jeste u to da vam dolaze dešavanja koja će vas ostaviti bez teksta.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

JARAC

Dragi jarčevi, vama vikend ne donosi ništa negativno nego vam donosi samo mnogo toga dobrog. Tokom vikenda ćete imati osećaj da je za vas sve moguće i lako dostižno. Nema dileme da će vam vikend ispuniti sva vaša očekivanja.

VODOLIJA

Drage vodolije, vama će vikend biti pakleno težak. On vam prvo donosi jedno ozbiljno razočaranje, pa će onda posle toga i vaš partner učiniti nešto nepromišljeno. Vi ćete tokom vikenda imati osećaj da su apsolutno svi protiv vas.

RIBE

Drage ribe, vi tokom vikenda nećete imati kako briga, tako ni problema. Vama konačno stiže vikend koji će vam doneti samo sreću. Vas tokom vikenda očekuju dešavanja zbog kojih će vaš život postati zaista mnogo drugačiji i lepši.

Seiten: 1 2