Ljubavni horoskop za narednih mesec dana:Neko mora da nadje nacin da pobedi!

Ljubavni horoskop za narednih mesec dana:Neko mora da nadje nacin da pobedi!

28. Marta 2024 0 By Dejana

 Dragi nasi,mnogima od vas se nece svideti ovaj horoskop. No, ovo je istina o tome sta vas ceka…

 

 OVAN

Narednih mesec dana donose promene. Dakle ovo ce biti dani tokom kojih cete opstati u svemu sto naumite. Postoji neko iz vase proslosti ko je spreman da se bori za vas. Neko zaista zeli da vas vrati u svoj zivot, a ostalo je na vama.

 

BIK

Nemojte obecavati ono sto ne mozete da ispunite. Vi dobro znate ko je osoba koja vas voli. Znate ko je spreman da se bori za vas, ali vi tu osobu kao da ne cenite dovoljno. I to vam je velika greska. Jednom cete se kajati.

 

 BLIZANCI

Ovo je vreme kada cete morati da donesete neke odluke. Neko iz vase proslosti sa vama zeli jos jednu sansu. Vi donosite konacnu odluku. Da li cete toj osobi dati priliku ili ne, to je do vas. Nemojte davati laznu nadu ni u kom slucaju.

 

RAK

Ljubavne astro prognoze za vas donose promene. Moramo da kazemo da je vazno da znate sta je ono sto zelite. Nemojte nikome obecavati ono sto niste u stanju da ispunite. Ovo ce biti dani tokom kojih cete opstati u svojim namerama i planovima.

 

LAV

Ljubav vam nedostaje. Vi ste znak koji ce moci da kaze da je dobio ono sto zeli. Sreca je konacno na korak od vas. Posle niza suza napokon cete biti srecni i voljeni. Sve ostalo je samo na vama. Pustite da vase srce odluci sta vam treba.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 DEVICA

Moramo da kazemo da je doslo vreme da svako od vas  dobije ono sto zeli. Karma za vas, drage device, ima posebne planove. Bicemo kratki kada ste vi u pitanju. Ako ste cinili dobro, karma vas nagradjuje. Ako niste… Bice vam uzvraceno istom merom.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2