Lose vesti i horoskop koji slama srce:Ovi znaci moraju da prihvate bolnu istinu!

Lose vesti i horoskop koji slama srce:Ovi znaci moraju da prihvate bolnu istinu!

28. Marta 2024 0 By Dejana

 Istina je da je ljubav najlepsa emocija. Ali, isto tako, ljubav je emocija koja slama srce kao nista na svetu…

 

 BIK

Imamo lose vesti za vas. Vi morate vec jednom da uzmete svoj zivot u svoje ruke, ako zelite da budete srecni. Moze da dodje do toga da saznate da je osoba o kojoj mastate pronasla nekoga, da vise nije sama i slobodna. Velike su sanse da je ta osoba cekala dugo da se vi odlucite, da krenete dalje, ali nije vredelo. I sada, prosto, ta osoba se ohladila. Kao da je napokon shvatila koliko vredi i da postoji neko ko je spreman da je voli na pravi nacin.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

Vesti koje cete cuti vama bez imalo sumnje mogu da slome srce. A kako i ne bi, kada vam je do te osobe iskreno stalo? Samo, malo ste previse okolisali. Umesto da budete srecni, umesto da priznate sta zelite, osecate, vi ste cutali, ili ste marili samo za svoj ego, i za svoj ponos.

Ta osoba vas je volela najvise, ali vama nije vredelo. Sada vi nju volite, ali je kasno. Ovo je period tokom kojeg cete spoznati sta je ono sto vam treba i kada ce mnogi od vas da se pokaju.

Ali, ono sto moramo da kazemo, je da mozda nije kasno. Mozda vasa voljena osoba i dalje ceka. Jos jedan, ili dva, ili pet dana… No, jako je blizu dan kada ce odluciti da ode! Zato, vreme je da uzmete svoj zivot u svoje ruke. Vreme se ne moze vratiti…

 

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2