Dnevni ljubavni horoskop za ponedeljak,:Slusajte glas svog srca!

Dnevni ljubavni horoskop za ponedeljak,:Slusajte glas svog srca!

29. März 2024 0 Von Dejana

 VAGA

Ljubav je ono sto vam je na prvom mestu. Samo pustite da vas vodi vase srce i nemojte odustajati od onog sto naumite. Nekome ste vazni i dragi i spreman je da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Mislite o tome.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 SKORPIJA

Jedan rak je iskren u svojim namerama sa vama. Bitno je da ne ocekujete cudo vec da uzivate u onome sto vec imate. Neko je spreman da vam na svaki nacin dokaze i pokaze svoju ljubav. Posvetite se sebi.

 

 STRELAC

Emocije su vam na prvom mestu. Neko iz vase proslosti dobro zna sta zeli i jasno mu je da ste vi jedina osoba koja moze da ga usreci. Sve ostalo je na vama, samo je vazno da prestanete da ocekujete da se dese cuda.

 

 JARAC

Konacno, sreca je na korak od vas. Nemojte da dozvolite da vam bilo ko prica kako cete ziveti. Neko je spreman da vam u svemu bude oslonac, i da vas voli vise nego sto mislite. Nemojte ocekivati da se desi cudo.

 

VODOLIJA

Ljubomora vase voljene osobe vam je veliki problem. Volite je iskreno ali ne znate kako da se borite sa njenim takvim ponasanjem. Sve bi ste dali da je ona posvecena vama koliko vi njoj,a ona uporno sumnja u svaku vasu rec.

 

 RIBE

Ono sto je vazno da kazemo jeste da ce vama ljubav pokucati na vrata. Srecni ste i sledi vam prilika da se zelje ostvare. Bice ovo trenuci za promene i cini se da napokon sve dolazi na svoje. Emocija vam nece nedostajati.

Seiten: 1 2