INDIJSKI HOROSKOP ZA POČETAK APRILA: Lavu stiže nešto loše, dok će OVI znaci biti srećni!

INDIJSKI HOROSKOP ZA POČETAK APRILA: Lavu stiže nešto loše, dok će OVI znaci biti srećni!

29. März 2024 0 Von Leontin Leontin

Indijski horoskop za početak meseca upozorava Lavove…

OVAN

Dragi ovnovi, uskoro vam dolaze dešavanja koja će vas ostaviti bez teksta. Očekuju vas dešavanja kojima se vi sada ni malo ne možete nadati. Naime, na početku meseca vas očekuje nešto što će vas jednostavno ostaviti bez teksta.

BIK

Dragi bikovi, vama će početak meseca doneti neka dešavanja koja će vas iznenaditi. Vama zapravo dolaze jako pozitivna dešavanja koja će vam biti od velikog značaja. Nema dileme da ćete biti srećni zbog onoga što vam stiže.

BLIZANCI

Dragi blizanci, na početku meseca će vam jedna vaša draga osoba stvoriti mnogo problema. Jedna osoba će učiniti neke postupke sa kojima će vam naneti tugu. Nažalost, vama dolaze dešavanja koja vam se ni malo neće dopasti.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

RAK

Dragi rakovi, vama početak meseca donosi samo radost. Vama će se na mnogim planovima vašeg života dešavati pozitivne i lepe stvari. Ono u šta nema dileme jeste u to da ćete biti veoma lepo raspoloženi i jako srećni.

LAV

Dragi lavovi, indijski horoskop za početak meseca vas upozorava. Vama dolaze dešavanja sa kojima ni malo nećete moći da budete zadovoljni. Vama će se desiti neke stvari zbog kojih ćete imati tako mnogo razloga za zabrinutost.

DEVICA

Drage device, jedna osoba će vas prijatno iznenaditi na početku meseca. Jedna osoba će učiniti nešto čemu se vi sada ne možete nadati. Ono u šta nema dileme jeste u to da vam dolazi veoma prijatno iznenađenje koje će vam biti od velikog značaja.

Nastavak na sledećoj stranici…

Seiten: 1 2