INDIJSKI HOROSKOP ZA POČETAK APRILA: Lavu stiže nešto loše, dok će OVI znaci biti srećni!

INDIJSKI HOROSKOP ZA POČETAK APRILA: Lavu stiže nešto loše, dok će OVI znaci biti srećni!

29. März 2024 0 Von Leontin Leontin

 

VAGA

Drage vage, vi na početku meseca trebate povesti računa o vašim postupcima, jer vam zvezde neće biti naklonjene i zato će vam malo toga pogodovati. Ono što je sigurno jeste to da vam mesec neće započeti onako kako ste se vi tome nadali.

ŠKORPIJA

Drage škorpije, vas na početku meseca čekaju dešavanja koja će vam biti od velikog značaja. Prvo ćete rešiti neke probleme, pa vas onda posle toga čeka i ostvarenje jedne vaše želje. Vi ćete imati tako mnogo razloga za sreću.

STRELAC

Dragi strelci, vama uskoro dolaze dešavanja koja će vaš život učiniti boljim. Vama će se razne pozitivne stvari desiti na početku meseca i one će vam tako mnogo značiti. Ono u šta nema dileme jeste u to da ćete imati razloga za optimizam.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

JARAC

Dragi jarčevi, vama početak meseca ne donosi kako brige, tako ni probleme. Indijski horoskop za početak meseca otkriva da vas čeka samo mnogo toga lepog. Vi ćete na početku meseca imati osećaj da je za vas ve moguće.

VODOLIJA

Drage vodolije, ljubavna radost vas očekuje na početku meseca. Vama dolaze dešavanja na planu ljubavi vašeg života koja će vam tako mnogo značiti. Ono u šta nema dileme jeste u to da ćete biti sjajno raspoloženi zbog onoga što vam stiže.

RIBE

Drage ribe, vas na početku meseca čekaju brige. Prvo će vas zabrinuti neki problemi sa novcem, pa će onda posle toga i vaš partner učiniti nešto što ne bi trebao da čini. Vama zaista neće biti lako zbog onoga što vam uskoro dolazi.

Seiten: 1 2