Astro promene,najave i luda desavanja:Bitno je da neko prihvati istinu!

Astro promene,najave i luda desavanja:Bitno je da neko prihvati istinu!

30. März 2024 0 Von Dejana

 Nekada moramo da prihvatimo istinu, ma koliko da bolela, i ma koliko gorka da bila…

 

OVAN

Promene u najavi. I to promene koje ce imati veliki uticaj na vas, posebno sto se tice emotivnog zivota. Neko iz vase proslosti sa vama zeli jos jednu sansu. Donesite odluku. Od vas zavisi mnogo toga.

BIK

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da ce ovo biti dani za velike stvari. Razmislite o tome. Moramo da kazemo da nema sumnje da je doslo vreme da se posvetite sebi i svemu sto sledi. Bitno je da znate sta je ono sto zelite.

BLIZANCI

Neko ste ko ce spoznati da je voljen. Sve ostalo je na vama. Uzivajte u naletu emocija i znajte da je neko spreman da vam dokaze na delu koliko mu je stalo do vas. Ovo je zaista period kada iznenadjenja slede posle mnogo cekanja na ista.

RAK

Bice ovo dani tokom kojih cete uspeti u mnogo cemu. Mozda cete vi biti znak koji ce dobiti novu priliku za srecu. Neko je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu. Ostalo je na vama. Vi cete tek uspeti u svojim namerama. Neko ste ko je zasluzio da mu krene na bolje.

LAV

Bitno je da znate da je ovo neko period za promene. Neko je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu. Cinite ono sto nalaze vase srce i znajte da je bitno da ne ocekujete cudo. Vi ste mozda vec srecni. Samo, niste toga i svesni…

DEVICA

Promene koje slede vama mogu da slome srce. To je ono sto moramo da kazemo. Zeljni ste da imate nekoga ko ce vas voleti ali treba da znate da jos nije pravo vreme za ljubav. Uzivajte u svemu sto sledi, jer mozete biti srecni i ako ste sada sami.

 Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2