Vreme je da se kockice sudbine sloze:Evo za koje znakove imamo vazne vesti!

Vreme je da se kockice sudbine sloze:Evo za koje znakove imamo vazne vesti!

30. März 2024 0 Von Dejana

Dragi nasi, nekima od vas sledi znatna promena i neka neocekivana desavanja…

 

   LAV

Vreme je da imate na umu sta ste uradili. Vi ste u dubini svoje duse svesni toga da ste pogresili. Kao i toga da ste imali nekoga ko vas je voleo ali ko vam nije bio dovoljan. Da, ta osoba je krenula dalje. Istina je da je njoj konacno krenulo, i da je spoznala da je ta osoba za nju prava. Imajte na umu da je ta osoba iskrena i da cete, ma sta da uradili, patiti. Jer, vreme ne moze niko od nas da vrati.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Sada se kajete. Tesko vam je, zato sto ste imali kraj sebe nekoga ko je bio spreman da za vas ucini sve ali prosto, vi ste zeleli jos i jos. A ta osoba se onda umorila i odlucila da krene dalje, i da nadje nekoga ko ce je voleti onako kako vi zelite.

Ne mozete nista da uradite kako bi ste to promenili.  Neka ovo budu dani tokom kojih cete spoznati sta je ono sto je za vas zapravo najbolje, i da zapravo shvatite…Da kada vas jednom ponovo neko bude voleo, cenite tu osobu, cenite ono sto ona cini za vas, jer je to jako vazno. Moramo da kazemo da je doslo vreme da nekome i kazete istinu. Ali, i da nekoga zamolite za oprostaj. Sami ste krivi za svoj bol i svoju tugu. Mogli ste imati sve sto ste zeleli, ali vama je oduvek bilo malo.

Ta osoba je sada ponovo srecna i vi morate da postujete njen stav. Neka to bude vasa zivotna lekcija koju vise nikada necete ponoviti…

 

 Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2