Srce  ce im puci na milion delova:Ovi znaci ce izgubiti veru u ljubav!

Srce ce im puci na milion delova:Ovi znaci ce izgubiti veru u ljubav!

30. März 2024 0 Von Dejana

Ako ste rodjeni u ovim znacima, imajte na umu da je doslo vreme za iznenadjenja, ali ne ona prijatna…

 

 OVAN

Dragi ovnovi, cinjenica je da vam sledi tezak  uz To je ono sto moramo da kazemo. Sledi vam period kada ce vase srce biti slomljeno. Ako ste sada u vezi imajte na umu da je cinjenica da vasa voljena osoba od vas krije nesto jako vazno. Necete znati sta vas je snaslo, to je velika istina koju sada moramo da kazemo. Mozda mislite da vas ta osoba voli ali je prava istina da ona od vas krije neke vazne informacije. Morate naci nacina da iz svega izadjete kao pobednik.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Vase srce je veliko i iskreno. Ume da voli. Ali, ono sto moramo da kazemo jeste da nema nimalo sumnje da su sada pred vama dani tokom kojih cete doziveti razocarenje. Vi ste neko ko je nazalost svoje srce i svoju ljubav ovog puta poklonio nekome ko nikada nece moci da ga voli.

Zao nam je sto to moramo da kazemo ali jedino vam ostaje da nadjete nacina da iz svega izadjete jos jaci. Moze vam biti lepo cak i ako ste sada sami i slobodni. To je vazno da znate, jer je bolje i da ste sami nego u vezi u kojoj niste srecni. Vreme je nekada da krenete dalje, pa cak i ako tu osobu volite iznad svega.

Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2