U prvim danima aprila slede promene koje niko nije ocekivao!

U prvim danima aprila slede promene koje niko nije ocekivao!

30. März 2024 0 Von Dejana

Dragi nasi,pred vama je horoskop za naredni period. Prvi dani aprila su pred nama.

 

 OVAN

U prvim danima aprila cete saznati nesto jako vazno. Morate da znate sta je ono sto zelite i znajte da nema nimalo sumnje da iznenadjenja slede. Neko iz vase proslosti je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu. Cinite onako kako nalaze srce.

 

 BIK

Ono sto moramo da kazemo jeste da su ovo dani za velike stvari. Sreca je konacno tu. Bice ovo trenuci za promene i napokon cete uspeti u svemu sto zelite. Ljubav je konacno tu. Zasluzili ste je.

 

BLIZANCI

Nemojte ocekivati cudo vec uzivajte u svemu sto sledi. Ovo je period za promene i za radost. Nemojte obecavati mnogo vec uzivajte u onome sto vec imate. Neke vase zelje ce konacno da se ostvare. Vi ste to zasluzili.

 

RAK

Ljubav vam kuca na vrata. Jako je vazno da kazemo da postoji neko iz vase proslosti ko sa vama zeli jos jednu priliku. Sve ostalo je do vas.Moze vam biti lepo cak i ako ste sada sami i slobodni. Razmislite o tome i uzivajte u svemu.

 

 LAV

Ono sto moramo da kazemo jeste da ce ovo biti dani za velike stvari. Da postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu. Nemojte obecavati mnogo vec uzivajte u onome sto vec imate. Ovo su dani za promene.

 

DEVICA

Ljubav je vase drugo ime. Vi ste neko ko ce moci da kaze da je dobio ono sto je zeleo. Dakle voljeni cete biti i to je ono sto je vaznije od svega. Mnogima od vas sledi susret sa srodnom dusom i novi pocetak i sreca.

 Nastavak na sledecoj strani….

Seiten: 1 2