Kad srce odluci,a razum izgubi:Ovim znacima sledi nesto nevidjeno!

Kad srce odluci,a razum izgubi:Ovim znacima sledi nesto nevidjeno!

30. März 2024 0 Von Dejana

 Vrlo je vazno da kazemo da ce neki zodijaci dobiti ono o cemu su mastali.

 

 BIK

Vase srce je izabralo. Vi dobro znate ko je vasa srodna dusa. Znate ko je osoba koja moze da vas usreci ali vam je veliki problem to sto ste ponosni. Ali, vreme je da tome stanete na kraj.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Mozda ce doci do toga da spoznate da je osoba do koje vam je stalo zauzeta ili da se u njenom zivotu pojavio neko novi. To ce u vama da izazove toliku dozu ljubomore da cete prosto biti spremni na sve. Dakle, mozda cete upravo zato i da odlucite da predjete preko svog ponosa i da cinite onako kako nalaze srce. Na kraju krajeva, nije ni vazno uvek uciniti kako kaze razum jer se sreca ne kupuje. Imajte to na umu jer  je sada konacno vreme da cinite onako kako srce nalaze jer cete jedino tako moci da kazete da ste srecni.

Ucinite prvi korak ka toj osobi. Krenite ka njoj. I zaboravite na sve drugo osim na to koliko vam je stalo do te osobe. Ucinite ako treba i nemoguce samo da ta osoba bude pored vas. Da bude vasa. Ucinite to sto pre, jer ako njeno srce osvoji neko drugi…Za sva silna kajanja ce biti kasno. Razmislite o tome i uzmite svoj zivot u svoje ruke. Tudja misljenja su tudja misljenja. Mislite o svojoj sreci.

 Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2