Desavanja tokom proleca:Jednom znaku slede trenuci koje ce pamtiti celog zivota!

Desavanja tokom proleca:Jednom znaku slede trenuci koje ce pamtiti celog zivota!

1. Aprila 2024 0 By Dejana

Ono sto moramo da kazemo jeste da je doslo vreme za promene i za iznenadjenja.

 

OVAN

Tokom proleca ce doci do toga da neki od vas dobiju novu zivotnu sansu. To je ono sto moramo da kazemo. Vi ste neko ko ce upoznati svoju srodnu dusu. Dugo ste patili zbog ljubavi ali svemu dolazi kraj. Nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite, ovog puta je sve moguce.

 

BIK

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da postoji neko ko vas voli. Neko ko je spreman da se bori za vas na svaki moguci nacin. Nemojte odustajati od onog sto naumite i znajte da nema sumnje da ce sve biti moguce u danima koji su pred nama. Zaista slede zanimljive sedmice.

 

BLIZANCI

Ono sto moramo da kazemo jeste da je  bitno da uzivate u emocijama koje slede. Ljubav vama kuca na vrata i vi ste neko ko je zasluzio da voli i bude voljen. Postoji neko ko je spreman da se bori za vas na svaki moguci nacin jer ste mu odani i vredni svega.

 

RAK

Konacno cete i vi moci da kazete da ste dobili ono do cega vam je stalo. Ako ce neko moci da kaze da su mu usledili sjajni dani onda ste to vi. Posle niza suza napokon cete uspeti u svemu sto naumite. Vazno je da se fokusirate na ono sto zelite.

 

LAV

Ono sto je vazno da znate jeste da nema sumnje da vas neko voli. Da postoji neko ko je spreman da vam bude oslonac u svemu. Uzivajte u naletu emocija koje su pred vama. Vama bez imalo sumnje sreca o kojoj ste dugo mastali sledi. Razmislite o tome.

 

DEVICA

Ovo je period za ljubav. Vi ste neko ko ce moci da kaze da je srecan. Nemojte odustajati od svojih planova i zelja. Moze vam biti lepo cak i ako ste sada sami i slobodni. Mozda cete uspeti u svemu sto vase srce zeli, samo sebi dajte vremena.

 

VAGA

Ovo je vreme za promene. Ali vazno je da budete iskreni prema sebi. Da znate sta je ono sto zelite, a sta je ono sto vam treba za srecu. Bitno je da uzivate u emocijama koje slede. Moze vam biti lepo cak i ako ste sada sami i slobodni. Vazno je da smanjite svoja ocekivanja.

 

SKORPIJA

Ovo ce biti dani tokom kojih cete spoznati da ste voljeni. Da postoji neko kome ste na prvom mestu. Ta osoba je iskrena u svojim namerama i planovima. Samo uz malo srece ce doci do toga da neki od vas dobiju ono o cemu su dugo mastali. Mislite o tome, i nemoguce je moguce ovog puta.

 

STRELAC

Nemojte ocekivati cudo. Znajte  da vam moze biti lepo cak i ako ste sada sami i slobodni. Ovo je period za emocije i vi ste neko ko ce ostvariti svoje zelje i planove. Ali morate imati na umu da je vreme da uzivate u svemu sto sledi. Neko ste ko ce moci da kaze da mu se zivot okrenuo na bolje.

 

JARAC

Konacno sledi period tokom kojeg cete uspeti da ostvarite svoje zelje. Uzivajte u onome sto naumite, jer dok se borite za to vi cete biti vise nego istinski srecni. Nekada ste osoba koju cine srecnom sitnice, a nekada idete na sve ili nista. Posebni ste.

 

VODOLIJA

Bitno je da se ponasate u skladu sa svojim zeljama. Jednom raku je stalo do vas vise nego sto mislite. Ako tu osobu ne volite, recite joj to. Sve je bolje od toga da joj dajete laznu nadu. Znajte da se sve u zivotu pre ili kasnije vrati. To morate imati na umu.

 

 

RIBE

Ovo je period za promene. Ako ce neko moci da kaze da je dobio ono sto zeli onda ste to vi. Samo uzivajte u naletu emocija i radujte se. Jer ovo su dani kada sudbina kroji svoj plan a tice se vase srece. Sve ce biti moguce bez imalo sumnje. Mislite o tome.