Merkur u Ovnu do 25.aprila:Vreme je da se neke stare ljubavi vrate,a neke nove zapocnu!

Merkur u Ovnu do 25.aprila:Vreme je da se neke stare ljubavi vrate,a neke nove zapocnu!

1. Aprila 2024 0 By Dejana

Retrogradni merkur u znaku ovna je do 25.aprila. Ovo bi mogao za neke znakove biti period koji ce promeniti bas sve.

 

OVAN

Merkur je u vasem znaku. To znaci da nema nimalo sumnje da ste neko ko ce moci da kaze da je dobio ono sto zeli. Posle niza suza i razocarenja cete biti znak koji ce moci da se ostvari na svim poljima. Vazno je da imate na umu da postoji neko iz vase proslosti ko vas voli iznad svega.

 

BIK

Ono sto moramo da kazemo jeste da je vazno da znate da nema nimalo sumnje da je doslo vreme za promene. Da ste neko ko ce moci da kaze da je dobio ono sto zeli. Ali, treba da znate i to da je sreca u sitnicama. I da ne smete da obecavate ono sto ne mozete da ispunite.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

BLIZANCI

Konacno su pred vama dani za promene. Bice ovo dani tokom kojih cete spoznati ko je osoba koja prema vama gaji jake emocije. Sve ostalo je samo na vama. Cinite onako kako nalaze srce jer je jasno da vam ovog puta srece nece faliti. Mislite o tome.

 

RAK

Ono sto moramo da kazemo jeste da ce Merkur u znaku Ovna doneti veliku radost u vas zivot. Neko je spreman da vam u svemu bude oslonac i podrska. Samo nemojte zaboraviti da je pitanje vase srece sada u vasim rukama. Moze vam biti lepo cak i ako ste sami i slobodni. Imajte to na umu.

 

LAV

Samo nemojte ocekivati previse. Uzivajte u onome sto vec imate. Moze vam biti lepo cak i ako se sada cini da je sve otislo u nepovrat. Nemojte zaboraviti da je nekome stalo do vas vise nego sto mozete da zamislite, samo se fokusirajte na svoje zelje.

 

DEVICA

Ono sto je vazno da kazemo jeste da nema nimalo sumnje da su sada pred vama dani za velike stvari. Vi ste neko ko ce uspeti u onome sto naumi. Posle niza suza ce doci do toga da  se neko od vas konacno ostvari na polju emocija. Imajte na umu da je vazno da slusate svoje srce.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2