Horoskop po ciganskim kartama od 4. do 20.aprila:Cuda slede!

Horoskop po ciganskim kartama od 4. do 20.aprila:Cuda slede!

1. April 2024 0 Von Dejana

 Dragi nasi, pred vama je horoskop za naredne sedmice meseca aprila.

 

 OVAN

Vama ce dani tokom meseca aprila doneti promene. To je ono sto moramo da kazemo. Nema nimalo sumnje da je doslo vreme da se ostvare neke vase zelje. Uzivajte u naletu emocija koje napokon slede.

 

 BIK

Moramo da kazemo da je doslo vreme za ljubav. Dakle tokom aprila ce sudbina doneti mnogo toga. Vazno je da uzivate u svemu sto imate. Neko iz vase proslosti sa vama zeli jos jednu sansu, ostalo je samo na vama.Vi donosite konacnu odluku.

 

BLIZANCI

Ljubav vam je jako vazna ali ovo su dani tokom kojih morate da donesete neke vazne odluke. Ovo je period za emocije i dani koji slede vama ce doneti mnogo toga. Bitno je da se fokusirate na ono do cega vam je stalo.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 RAK

Vi morate da shvatite da vama ovaj period vama nece doneti srecu koju vi zelite.Ali ono sto moramo da kazemo jeste da je doslo vreme da se fokusirate na sebe. Da znate da ovo nije vreme za ljubav ali za emocije jeste. Itekako sve moze da dodje na svoje.

 

 LAV

Konacno su pred vama dani tokom  kojih cete uspeti u svemu sto zelite. Ovo je period za promene i imajte na umu da ce prva polovina aprila biti sjajna. Vi ste neko ko ce uspeti u svemu sto naumi. Razmislite o tome.

 

 DEVICA

Moramo da kazemo da ce prva polovina aprila biti dani za emocije. Neko ce moci da kaze da je konacno dobio ono sto zeli. Dakle moguce je da ce doci do toga da se kolo srece okrene. Cini se da ste dugo cekali ovakve stvari. Od 20.aprila se desava mnogo toga.

 Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2