Vama,koji mislite da vam je sudjeno da umrete sami,i bez ljubavi…

Vama,koji mislite da vam je sudjeno da umrete sami,i bez ljubavi…

1. April 2024 0 Von Dejana

 Ovo je vama, tekst za vas koji ste dugo patili… Tekst za vas kojima se sada cini da nema sanse da ikada pronadjete svoju srodnu dusu…

 

Vama, koji mislite da vam ljubav nije sudjena. Vama, koji mislite da nikada necete pronaci nekoga ko ce biti spreman da vas voli na pravi nacin.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Ovo je vama, koji ste prosli mnogo toga ali i prolili more suza… Vama, koji ste zeljni ljubavi, jer, vi ste neko ko voli iskreno, ali i pati, jer srce vam je veliko, ogromno, ali tuzno. Kao da imate prokletstvo da uvek zavolite one koji vas nikada nece voleti. Imate tu srecu da volite iznad svega, da je vase srce veliko. Da ne moze niko da vam parira u tome… Ali, nazalost, vi uvek volite osobe koje vama ne mogu da ponude isto. Ili, zapravo, skoro pa nista.

Ovo je tekst za vas koji ste prolili more suza ali svemu losem ce doci kraj, pre ili kasnije. To je vazno da znate i da imate na umu. Ne treba da  odustajete od onog sto naumite, ne treba nikada da zbog losih ljudi osudite sebe na zivot bez emocija i bez ljubavi. To je ono sto moramo da kazemo.

Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2