Vama,koji mislite da vam je sudjeno da umrete sami,i bez ljubavi…

Vama,koji mislite da vam je sudjeno da umrete sami,i bez ljubavi…

1. April 2024 0 Von Dejana

Samo nadjite u svom srcu snage da budete jaki i da odete od onih koji vas ne zasluzuju. Od onih koji nisu sposobni da vole ikoga na svetu osim sami sebe i to je najveca moguca isina.

Sada ste mozda razocarani u ceo svet ali treba da znate da ce sve proci pre ili kasnije. Nemojte misliti da vam nije sudjeno da volite i budete voljeni, jer jeste. Za svakoga od nas postoji srodna dusa, pa tako i za vas. Neki od nas dugo cekaju da se pojavi prava osoba ali pravi ljudi su uvek vredni truda, borbe i cekanja. To je ono sto moramo da kazemo.

Morate imati na umu da neki od nas moraju da prodju tezi put…Ali da je put do srece uglavnom tezak, no, svakako da vredi. Uvek imajte na umu da je put do zvezda uvek tezak ali da onda kada se zelje ostvare shvatimo da je vredelo. Tako ce biti i u vasem slucaju. Mislite o tome… Zeljni ste ljubavi,ali nece tako uvek ostati.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

I onda kada shvatite da neko ne zna da vas ceni, i onda kada shvatite da je neko igrao sa vama i sa vasim emocijama. Nemojte odustajati od onog sto zelite i imajte na umu da je vazno da znate da postoji, tamo negde, i vasa srodna dusa…. Vi ste osoba koja ce moci da kaze da je uspela u svemu, pre ili kasnije, i u tome da pronadje osobu koja ce vas voleti na nacin na koji nije niko nikada ranije.

Imajte na umu da vam je mozda sada tesko ali da sve lose pre ili kasnije prodje.

Ovo je tekst vama, koji ste sada zeljni ljubavi, ali jednom cete shvatiti da je vredelo sto ste na istu cekali. Jednom ce doci neko ko ce obrisati sve vase suze i vasem zivotu dati jedan novi, lepsi, dragoceniji smisao…

Seiten: 1 2