Dnevni horoskop za ponedeljak,3.jul: Vreme je da svako dobije ono sto zasluzuje!

Dnevni horoskop za ponedeljak,3.jul: Vreme je da svako dobije ono sto zasluzuje!

2. Aprila 2024 0 By Dejana

 Vazno je da kazemo da ce ovaj ponedeljak nekome doneti pravu ljubav!

 

 OVAN

Ponedeljak koji je pred nama ce biti jako zanimljiv.  Vazno je da imate na umu da ce vam ovaj dan doneti samo lepe stvari. Razmislite o svemu i ponasajte se u skladu sa tim. Cuda mogu da uslede.

 

 BIK

Konacno, doci ce do toga da se neke zelje ostvare. Vama ce ovaj ponedeljak doneti mogucnost da dodjete do svog cilja. Dugo ste cekali na pravu ljubav, i vrlo je moguce da ce ovo biti dan kada cete doziveti jedan poseban susret.

 

 BLIZANCI

Ljubav je ono sto vam je na prvom mestu. Doci ce do toga da saznate da vas neko voli. Da postoji neko ko je spreman da vam u svemu bude oslonac, podrska, rame za plakanje i sve sto ide uz to. Posvetite se sebi.

 

 RAK

Bitno je da kazemo da ce doci do toga da saznate da vas neko voli. Da postoji neko ko je spreman da se bori za vas, neko ko je spreman da vam u svemu bude podrska. Razmislite o tome, jer iznenadjenja zaista mogu da uslede.

 

 LAV

Ljubomora vam je veliki problem. Ali, ono sto moramo da kazemo jeste da iznenadjenja tek mogu da uslede. Vi cete tek moci da kazete da imate nekoga ko vas voli i ko je spreman da vam u svemu bude podrska.

 

 DEVICA

Jasno je da je pred vama ponedeljak za promene. Nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite. Sledi vam nova sansa i jedan novi pocetak sa nekim iz vase proslosti. Sve ostalo je na vama.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

 VAGA

Moramo da kazemo da je doslo vreme za novi pocetak. Vi ste neko ko ce moci da kaze da je dobio sve o cemu je mastao. Razmislite o svemu. Iznenadjenja mogu da uslede kada je ovaj dan u pitanju. I to ona na bolje.

 

 SKORPIJA

Vazno je da idete u skladu sa svojim zeljama. Jako ste blizu svog cilja. Ali, ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da ste zasluzili da vam se desi promena na polju emocija. Postoji neko ko vas voli iznad svega.

 

 STRELAC

Konacno, ovo su dani kada cete doci do svog cilja. Sledi vam mogucnost da se neke zelje ostvare. Nemojte obecavati mnogo, jer moze da dodje do toga da nekoga razocarate. Vreme je da se posvetite sebi.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 JARAC

Ljubav vam je na prvom mestu. To je ono sto moramo reci. Ovaj ponedeljak ce doneti promene i radost. Razmislite o tome, i fokusirajte se na ono do cega vam je stalo. Postoji neko ko vas voli.

 

VODOLIJA

Jasno je da su sada pred vama dani kada ce doci do toga da neke odluke budu donete. Ovaj ponedeljak vama donosi samo lepe vesti. Bicete znak koji ce imati vise srece nego svi ostali. Nema nimalo sumnje da ste srecu zasluzili.

 

 RIBE

Konacno su pred vama dani kada cete dobiti sve ono o cemu ste mastali. Dakle, ponedeljak koji je pred nama donosi lepa desavanja. Nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite, i ipak, smanjite malo svoja ocekivanja.