Ribe-mesecni horoskop za jul:Bice ovo mesec iz vasih snova,drage ribe!

Ribe-mesecni horoskop za jul:Bice ovo mesec iz vasih snova,drage ribe!

1. Jula 2023 0 By Dejana

Drage ribe, vazno je da kazemo da cete vi biti apsolutni pobednik meseca jula.

 

  POSAO:

Jul ce biti mesec kada cete biti uspesniji nego ikada ranije. To je ono sto moramo da kazemo. Doci ce do toga da vam konacno krene na bolje i da se napokon ostvarite na svim poljima. Imajte na umu da su sada pred vama dani tokom kojih cete mnogo raditi ali ono sto moramo da kazemo jeste da cete za sve to biti i nagradjeni.

Bice ovo mesec tokom kojeg slede promene, bice ovo mesec tokom kojeg cete moci da kazete da ste dosli do svog poslovnog cilja. Vi ste to zasluzili.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Mozda vam usledi poslovna ponuda koja se ne odnosi na vase mesto boravka vec na drugi grad, a mozda cak i na drugu drzavu. Svakako da treba da date priliku, svakako da treba u svakom slucaju da se  prepustite, da uzivate, i da se ne plasite.

Bice ovo mesec kada cete svima oko sebe moci da dokazete koliko ste dobri u onome sto radite, i to je vrlo izvesno jer vi vredite kao retko ko!

 

 LJUBAV

 AKO STE SLOBODNI

Moramo da kazemo da je doslo vreme da vam krene na bolje. Da ste vi znak koji ce zapravo moci da kaze da je dobio sve ono o cemu je do sada samo mastao. Dakle, jul ce biti mesec za ljubav i mesec tokom kojeg cete upoznati nekoga ko ce vas voleti i ko ce vam pokazati na delu sta je to prava ljubav. To je vrlo vazno da kazemo.

Imajte na umu da je moguce da ce osoba koja ce uci u vas zivot biti verovatno mnogo mladja ili starija od vas ali da to ne treba da vam bude prepreka. Samo pustite da vas vodi vase srce jer ce ono umeti da prepozna sta je ono sto je za vas najbolje. Fokusirajte se na sebe.

 

 AKO STE U VEZI:

Vazno je da kazemo da su sada pred vama dani kada cete doci do svog cilja. Sledi vam sjajan period i u to nema nimalo sumnje. Razmislite o tome, jer su sada pred vama dani kada ce voljena osoba na delu da vam dokaze i pokaze svoju ljubav. Moguce je da ce cak doci i do prosidbe, naravno ako je to ono sto vi u ovom trenutku zelite. Samo nemojte obecavati u prazno, i nemojte nikome davati laznu nadu ako niste sigurni sta je ono sto zapravo zelite.

Konacno cete moci da kazete da vam je ljubav dokazana na delu i da imate nekoga kome ste na prvom mestu. Uzivajte u tome.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 ZDRAVLJE

Vrlo je vazno da kazemo da su sada pred vama dani za  promene. Ali, kada pricamo o zdravlju nece biti znacajnih problema. Samo nemojte dozvoliti da vam bilo ko prica kako cete ziveti…  Vec se posvetite sebi i svemu onome do cega vam je zapravo stalo.

Spavajte dovoljno, obratite vise paznje na svoju ishranu, smanjite stres, i da, smanjite unos slatkisa. Naravno,ako smatrate da preterujete sa istim.