Ovi znaci moraju biti spremni na sve:Neki ce biti silno razocarani!

Ovi znaci moraju biti spremni na sve:Neki ce biti silno razocarani!

2. Aprila 2024 0 By Dejana

Dragi nasi,ako ste rodjeni u ovim znacima znajte da za vas imamo veliko iznenadjenje.

 

  LAV

Morate biti spremni na sve. Vi u dubini svoje duse znate gde ste pogresili.  Imali ste nekoga ko vas je iskreno voleo ali vam je bilo malo. Moze se reci da su sada pred vama dani tokom kojih ce uslediti kajanje. Imali ste nekoga ko vas je voleo svim  srcem ali vam je bilo malo. I ma sta da vi sada uradili, prosto vam nista ne vredi. Vi ste znak koji ce moci da kaze da je uspeo da shvati gde je pogresio. I vazno je da se pomirite sa tim. Da nekome kazete izvini pre svega.

Tesko da ce doci do toga da vam ta osoba oprosti. Nju ste jako povredili i to je cinjenica ali morate da znate da vam sada jedino ostaje da naucite lekciju. Da prosto, kada vas ponovo neko bude voleo, tu osobu cenite i cuvajte, jer je to jako vazno.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Sada morate biti spremni na sve i velike su sanse da cete biti razocarani u danima pred nama. Kada neko prokocka sansu za srecu koju je dobio, normalno je da se kaje, normalno je da zazali. Tako ce biti i u vasem slucaju. Ovo je period kada cete spoznati sta je to kajanje i kako je kada se karma vrati. Svako od nas i dobije ono sto je zasluzio, uvek, ni manje ni vise od toga.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2