Ovi znakovi zbog proslosti i dalje pate i samo zato nisu srecni!

Ovi znakovi zbog proslosti i dalje pate i samo zato nisu srecni!

3. Aprila 2024 0 By Dejana

Vazno je da kazemo da nema nimalo sumnje da nekome slede trenuci za promene. Ali, da neko mora da okrene ledja proslosti…

 

 LAV

Vi ste neko ko je zbog proslosti nesrecan. Prolili ste more suza ali vazno je da kazemo da vi morate da se fokusirate na ono do cega vam je zapravo stalo. Neko iz vase proslosti i dalje zeli sa vama da pokusa jos jednom. I to je jako vazno da kazemo.

Da treba da imate na umu da je ta osoba spremna da se bori za vas, da joj je iskreno stalo i da je ona neko ko ce naci nacina da se izbori za vas. Dakle, vi ste neko ko ce moci da kaze da je dobio ono sto je zeleo i imajte na umu da je ovo vas srecan period. Ali, isto tako, ako vas je ta osoba povredila, ako vam je slomila srce, ako je prema vama bila nefer, i slagala vas, prevarila ili izdala… Onda vi prosto morate da krenete dalje. Morate da okrenete ledja osobama koje nikada nisu umele i znale da cene ono sto sa vama imaju.  Dakle, na vama je da spoznate sta vam treba ali je bitno da cinite onako kako smatrate da je za vas  najbolje.  Zivot je samo jedan, vi ste neko ko ce moci da kaze da je dobio ono o cemu je mastao, ali i neko ko ce naci snage da krene dalje.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Odluka o buducnosti je samo na vama ali je moguce da cete uspeti u svemu sto naumite. Odlican period je pred vama, a vi ste neko ko ce konacno moci da kaze da je i dobio ono do cega mu je stalo. Ali, neki od vas ce se vratiti na staze iz proslosti, a neki ce prosto nauciti da se fokusiraju na svoju buducnost. Sve ostalo je samo na vama!

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2