Ciganski vikend horoskop: Vagi će teško pasti neka dešavanja, dok će OVI znaci uživati u miru i sreći!

Ciganski vikend horoskop: Vagi će teško pasti neka dešavanja, dok će OVI znaci uživati u miru i sreći!

4. Aprila 2024 0 By Leontin Leontin

 

VAGA

Drage vage, vama će vikend biti i više nego težak. Prvo će vas na negativan način iznenaditi jedan novčani gubitak, pa vas onda posle toga u ljubavi čekaju dešavanja zbog kojih ćete shvatiti da vi zapravo baš i ne poznajete previše vašeg partnera.

ŠKORPIJA

Drage škorpije, vas tokom vikenda očekuju dešavanja kakva se samo poželeti mogu. Prvo će vas prijatno iznenaditi jedna vaša draga osoba, pa ćete onda posle toga na neočekivan način uspeti da dođete do novca. Ciganski vikend horoskop vam donosi lepe vesti.

STRELAC

Dragi strelci, vikend vam neće bit lep nego će vam biti težak. On će vam doneti dešavanja koja će vam zaista veoma teško pasti, a vama će najteže pasti to što će jedna osoba učiniti nešto čemu se vi sada ni malo ne možete nadati.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

JARAC

Dragi jarčevi, vama će vikend doneti kako mnogo briga, tako i mnogo problema. Vas tokom njega očekuju dešavanja koja vam se ni malo neće dopasti. Vas očekuju dešavanja zbog kojih će vaš život postati mnogo teži.

VODOLIJA

Drage vodolije, vas tokom vikenda čeka nešto prelepo. Vama će se ostvariti jedna vaša mala želja i to na divan način, a to će vam svakako ulepšati život. Nema nikakve dileme da će vam vikend ispuniti očekivanja koja imate od njega.

RIBE

Drage ribe, vi ćete tokom vikenda shvatiti da vas jedna osoba želi kraj sebe u vezi. To će vam postati jasno zbog toga što će vam se desiti nešto sasvim neočekivano. Vikend vam donosi veoma interesantne trenutke u ljubavi.

Stranice: 1 2