Najbolji su na svetu,ali im sreca bas i nije sudjena:Teski dani za ove znakove!

Najbolji su na svetu,ali im sreca bas i nije sudjena:Teski dani za ove znakove!

4. Aprila 2024 0 By Dejana

 Ovi znaci su divni, iskreni, nesebicni. Oni imaju srce za pozeleti.

 

 JARAC

Vi ste znak koji voli iskreno.  Najbolji ste u tome. Znak koji je spreman da istraje u svemu sto naumi. To je ono sto moramo da kazemo.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Ali vi ste osoba koja ima tu manu da voli najludje i bez granica. Odnosno, to bas i nije mana, to je vise vrlina, ali moze ponekad skupo da vas kosta. Vi ste znak koji je najbolji u mnogo cemu, ali kada vam je do nekoga stalo vi za tu osobu cinite sve i ponosni ste na sebe zbog toga.

Moramo da kazemo da ce vam uslediti teski dani. Da ste neko ko ce moci da kaze da je dobio priliku da na tezak i bolan nacin shvati da mu nisu svi prijatelji. Vi mislite da jesu, da su svi dobri kao vi, da svi imaju divno srce ali prava istina je drugacija. Vi ste zapravo osoba koja ume da se snadje u svemu i kada volite vi dajete sve od sebe. No, problem je u tome sto vrlo cesto svoju ljubav i svoje srce date onima koji ne znaju da cene ono sto sa vama imaju i to vam je veliki problem.

Moguce je da ce doci do toga da vas razocara neko koga volite. Neko do koga vam je jako stalo. Ako ce neko patiti u danima koji su pred nama, onda ste to nazalost vi. Najbolji ste u ljubavi jer niko ne voli kao vi ali je izvesno da ste neko ko ume da se snadje i istraje u svemu sto naumi.

Kada neko ima tako veliko srce kao vi onda ga to ponekad skupo kosta. No, neko ste ko ce umeti i znati da iz svega izadje jaci. I to je ono sto je najvaznije. To vase veliko srce.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2