Ovi znaci vole najvise na svetu:Srce im je veliko kao planina!

Ovi znaci vole najvise na svetu:Srce im je veliko kao planina!

4. Aprila 2024 0 By Dejana

   Prava je istina da su neki zodijaci rodjeni da bi voleli. Da im je ljubav ono sto im je najvaznije na svetu…

 

 OVAN

Vi ste znak koji kada voli, voli najvise. Neko ste kome je potrebno jako mnogo vremena da zavoli ali kada se to desi vi ste osoba koja daje sve od sebe i u to nema nimalo sumnje.

 

BIK

Ljubav je ono sto vam je na prvom mestu. Ali vi ste neko ko na tom prvom mestu ima i ponos u isto vreme. To znaci da ste neko ko je cesto u dilemi. Zelite da volite i da budete voljeni ali ne dopustate nikome da vam prica kako cete ziveti.

 

 BLIZANCI

Vi ste osoba koja ce moci da kaze da je dobila ono sto zeli bas uvek zato sto ste veliki borac. Moramo da kazemo da ste osoba koja tacno zna sta je ono sto hoce ali kada vam je do necega stalo vi dajete sve od sebe. Ovo je vas srecan period.

 

 RAK

Ono sto moramo da kazemo jeste da ste osoba koja voli vise od svega. Niko na svetu ne ume da voli kao vi ali moramo da kazemo da ste i neko ko zna kada je vreme da se okrene i ode. Sve ostalo je samo na vama, jer se ponasate prema ljudima onako kako se oni ponasaju prema vama.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 LAV

Imajte na umu da ste osoba koja voli iskreno ali i osoba koja je stanju da istraje u svemun sto naumi. Vase srce je veliko ali ste neko ko dobro zna kada je vreme da se okrene i ode cak i ako volite najjace. Dusa vam je velika ali ne date da se neko igra sa vama.

 

DEVICA

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da su sada pred vama dani za promene. Da ste neko ko ce moci da kaze da je dobio ono sto je zeleo. Cini se da je ovo vas srecan period i da cete moci da kazete da ste dobili ono o cemu ste mastali.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2