Ljubavni ciganski horoskop za narednu nedelju: Biku stižu teški dani, dok će Škorpije biti raspoložene!

Ljubavni ciganski horoskop za narednu nedelju: Biku stižu teški dani, dok će Škorpije biti raspoložene!

5. Aprila 2024 0 By Leontin Leontin

Ljubavni ciganski horoskop otkriva Bikovima da im dolaze problemi…

OVAN

Dragi ovnovi, naredna nedelja vam ne donosi ono čemu se nadate. Vama će se tokom nje desiti negativne i loše stvari zbog kojih ćete biti pod stresom. Vas tokom naredne nedelje čekaju negativna dešavanja na planu ljubavi vašeg života.

BIK

Dragi bikovi, problemi i to brojni vas očekuju tokom naredne nedelje i to zbog postupaka vašeg partnera. Vaša voljena osoba će učiniti neke postupke koje ne bi trebala da čini i vama će zbog toga biti teško. Bićete pod stresom.

BLIZANCI

Dragi blizanci, vama će naredna nedelja doneti mnogo mira. Ona vam donosi ne preterano bitna dešavanja u ljubavi, ali ono što je za vas najvažnije jeste to da nećete imati nikakvih problema. Jedna od mirnijih nedelja u poslednje vreme vam stiže.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

RAK

Dragi rakovi, vi ćete tokom naredne nedelje imati razloga za optimizam. Vaš partner će prosto početi da se menja, a ta promena će biti na bolje. Vaš partner će učiniti neke postupke sa kojima će vas bez bilo kakve dileme oduševiti.

LAV

Dragi lavovi, jedna od težih nedelja u poslednje vreme vam dolazi. Nažalost, vaš partner će poverovati u neke laži o vama i vama neće biti lako da ga urazumite. Naredna nedelja vam donosi dešavanja zbog kojih ćete biti pod stresom.

DEVICA

Drage device, vama će narednu nedelju obeležiti to što ćete rešiti tako mnogo problema. Mnogi vaši problemi će prestati da postoje kao da nikada nisu postojali. Nema dileme da će vam se dopasti sve ono što će vam se desiti.

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2