Vreme je da ovi zodijaci odu od osobe koja ih nikada nije volela vec im je donela bol!

Vreme je da ovi zodijaci odu od osobe koja ih nikada nije volela vec im je donela bol!

5. Aprila 2024 0 By Dejana

 JARAC

Vi ste onaj znak koji je pronasao svoju ljubav u nekome ko ne zna da ceni ono sto sa vama ima. Ma koliko da vi to zeleli, imajte na umu ta osoba nije ono sto vam treba. Vreme je da nekome kazete zbogom i da krenete dalje.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Vreme je da zaboravite na neke pogresne ljude i da krenete ka svojoj buducnosti sa nekim ko ce znati da ceni ono sto jeste, a nema nimalo sumnje da ste osoba koja mnogo vredi.

Ono sto je jasno jeste da ste osoba koja ce spoznati sta je to prava ljubav  onda kada onima koji su vam slomili  srce. Mozda to nece biti nimalo lako i mozda cete sami sebi slomiti isto, jos jednom. Ali tek onda kada odete od onih koji ne znaju da vas vole… Tek tada cete moci da kazete da ste pronasli osobu koja je prava. I ono sto dalje moramo da kazemo jeste da su ovo dani za promene na bolje i da je krajnje vreme da uzmete svoj zivot u svoje  ruke. Nemojte gubiti na one koji nikada nece znati da vas vole. Nemojte gubiti dragoceno vreme za svoju srecu. Vec se fokusirajte na to da napokon ostvarite svoju ljubavnu zelju. Naravno, i srecu kraj nekoga ko ce znati da ceni ono sto sa vama ima.

Stranice: 1 2