Boginja ljubavi je u znaku Ovna do 29.aprila:Ovo su desavanja koja slede!

Boginja ljubavi je u znaku Ovna do 29.aprila:Ovo su desavanja koja slede!

14. Aprila 2024 0 By Dejana

Dragi nasi, moramo da kazemo da nema nimalo sumnje da slede dani za promene. Dani koji su pred nama ce doneti niz divnih desavanja…

 

 OVAN

Boginja ljubavi  u znaku ovna donosi mnogo toga. Moramo da kazemo da nema nimalo sumnje da ce neko moci da kaze da je konacno srecan. Da je dobio ono sto je zeleo. Sve ostalo je na vama, moze vam biti jako lepo ako ste sada sami i slobodni.

 

BIK

Konacno je doslo vreme za srecu. U narednim danima ce neko moci da kaze da je dobio ono sto je zeleo. Ali, ono sto je vrlo vazno da naglasimo jeste da nema sumnje da ce vam se i javiti neko iz vase proslosti ko zeli jos jednu sansu.

 

 BLIZANCI

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da je doslo vreme za ljubav. Vreme za srecu i radost. Sve ostalo je do vas. Moze vam biti lepo i ako ste sami ali je jasno da postoji neko ko vas voli iskreno i ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu.  Boginja ljubavi donosi radost.

 RAK

Konacno su pred vama dani za promene. Sve ostalo je na vama. Moze vam biti lepo cak i ako ste sami i slobodni. Neko je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu. Neko je spreman da se bori za vas i da vam bude oslonac u svemu.

 

 LAV

Ono sto moramo da kazemo jeste da je doslo vreme za ljubav. Da postoji neko ko je spreman da vam u svemu bude podrska. Ostanite ono sto jeste i slusajte svoje srce. Konacno cete biti srecni i moci da kazete da ste dobili ono sto ste zeleli.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 DEVICA

Morate znati sta je ono sto zelite. Ovo je vas srecan period i sreca je konacno tu. Ostanite u skladu sa svojim zeljama. Jasno je da postoji neko ko je spreman da vam u svemu bude podrska i da vas voli na poseban nacin. Mislite o tome.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2