U sedmici od 15. do 22.aprila:Za neke znakove ce sve biti moguce!

U sedmici od 15. do 22.aprila:Za neke znakove ce sve biti moguce!

14. Aprila 2024 0 By Dejana

Vazno je da kazemo da nema nimalo sumnje da ce neko dobiti sve sto je zeleo. Evo o kome je rec.

 

 OVAN

U ovoj sedmici ce doci do toga da se okrene kolo srece. To je ono sto moramo da kazemo. Neko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Ucinite onako kako nalaze srce i znajte da je sve na vama.

 

BIK

Ovo je sedmica u kojoj cete zeleti da vam krene na bolje. Vazno je da kazemo da postoji neko iz vase proslosti ko je spreman da se bori da vas vrati u svoj zivot. Sve ostalo je samo na vama, vi donosite odluku.

 

BLIZANCI

Ljubav je ono sto vam nedostaje. Vama treba neko koga cete voleti, neko ko ce vam biti oslonac, podrska, rame za plakanje. Sve ostalo je samo na vama. Cini se da nema sumnje da slede trenuci za radost i ljubav.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 RAK

U sedmici koja je pred nama cete morati da donesete neke odluke. To je ono sto je vrlo vazno da kazemo. Postoji neko ko je spreman da se bori za vas. Sve ostalo je na vama. Moze vam biti lepo i ako ste sami.

 

 LAV

Konacno cete doneti odluku da se posvetite sebi. Vi ste znak koji je dugo patio ali svemu tome konacno dolazi kraj. Upoznacete nekoga ko ce vas voleti na pravi nacin i biti vam oslonac i podrska, i rame za plakanje. Uzivajte u tome.

 

 DEVICA

Moramo da kazemo da je doslo vreme za ljubav. Da postoji neko ko vas voli i ko je spreman da vam u svemu bude podrska. Ostalo je samo na vama. Nemojte odustajati od onog sto naumite, sreca svakako sledi.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2