U sedmici od 15. do 22.aprila:Za neke znakove ce sve biti moguce!

U sedmici od 15. do 22.aprila:Za neke znakove ce sve biti moguce!

14. Aprila 2024 0 By Dejana

 VAGA

Ljubav je ono sto zelite ali ovo prosto nisu pravi dani za emocije. Vi ste neko ko ce moci da kaze da je dobio ono sto je zeleo. Neko iz vase proslosti sa vama zeli da nastavi tamo gde je stao.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 SKORPIJA

Konacno cete moci da kazete da ste dobili ono sto zelite. Postoji neko ko je iskren prema vama i ko zeli da sa vama nastavi tamo gde je stao. Vreme je da razmislite o tome. I nemoguce moze biti moguce, mislite o tome i uzivajte.

 

 STRELAC

Neko je spreman da se bori da vam svoju ljubav dokaze na delu. U sedmici koja je pred nama vama sledi niz divnih desavanja. Sreca je konacno tu,a  emocija vam napokon nece faliti.

 

JARAC

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da su sada pred vama dani za ljubav. Dani za osmeh i srecu. Samo cinite onako kako nalaze srce i ne brinite. Vi niste ni svesni koliko vas lepih stvari ceka.

 

 VODOLIJA

Samo pustite da vase srce odluci sta je ono sto zelite. Bice ovo trenuci tokom kojih cete moci da kazete da ste dobili ono do cega vam je stalo.Sreca je konacno tu, a vi napokon srecniji nego ikada ranije. Nemojte ocekivati cudo.

 

 RIBE

Ono sto moramo da kazemo jeste da ce ovo biti dani za promene. Vi ste znak koji ce moci da kaze da je dobio ono sto je zeleo. Samo nemojte ocekivati mnogo vec dajte sve od sebe da uzivate u onome sto vec imate.

Stranice: 1 2