Astro od 17. do 30.aprila:Sudbina ima ludi plan!

Astro od 17. do 30.aprila:Sudbina ima ludi plan!

16. Aprila 2024 0 By Dejana

  Pred vama je horoskop za ostatak aprila,a evo sta sledi. Istina o svemu sto vas ceka.

 

 OVAN

Sudbina za vas ima plan. Vi ste znak koji ce moci da kaze da je konacno dobio ono sto je zeleo. Posle niza suza napokon vam sledi ostvarenje jedne velike zelje. Mozda cete napokon uspeti u svemu sto zamislite kada je karijera u pitanju.

 

BIK

Sledi vam prilika da uzmete svoj zivot u svoje ruke. Neko je iskren prema vama, i nekome je do vas iskreno stalo. Ako odlucite da toj osobi date priliku, treba da znate da  ce ucinitis ve  ne samo da vas osvoji, vec i da vas usreci. Mislite o tome.

 

 BLIZANCI

Jako je vazno da kazemo da je sudbina na vasoj strani. Da su sada pred vama dani za promene. Neko vas voli, neko je iskren prema vama, i toj osobi treba da date priliku. Ako ste sada sami, vreme je da se to promeni. Mislite o tome.

 

 RAK

Ono sto moramo da kazemo jeste da je vreme za iznenadjenja. Postoji neko ko je iskren i ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu. Sve ostalo je samo na vama, vazno je da kazemo da je bitno da cinite onako kako nalaze srce.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 LAV

Jako je vazno da znate da je jednom lavu stalo do vas. Sudbina za vas ima plan. Neko je spreman da se bori da vas vrati u svoj zivot. Sreca je tu, a odluka je na vama. Da li ste vi spremni za pomirenja, za novu ljubav? Vazno je da znate sta je ono sto zelite.

 

 DEVICA

Konacno je doslo vreme za emocije. Sledi vam prilika da se neke vase zelje ostvare. Moramo da kazemo da je doslo vreme za ljubav i treba da znate da je bitno da uzivate u svemu sto sledi. Ovo moze biti period za velike stvari. Neko vas voli.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2