Astro od 17. do 30.aprila:Sudbina ima ludi plan!

Astro od 17. do 30.aprila:Sudbina ima ludi plan!

16. Aprila 2024 0 By Dejana

VAGA

Konacno, sudbina za vas ima plan. Dakle, konacno sreca stize u vas zivot. Ono sto moramo reci jeste da je sada pravo vreme da upoznate nekoga ko bi mogao da vas voli na pravi nacin. Sreca je na korak od vas, vreme je da o svemu razmislite. 

 

SKORPIJA

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da ce doci do toga da upoznate jednu posebnu osobu. Postoji mogucnost  da neki od vas dozive cak i ljubav na prvi pogled. Nemojte odustajati od onog sto zelite, nemojte dizati ruke od emocija…

 

 STRELAC

Vazno je da naglasimo da je sudbina odlucila da vas nagradi. Vi ste znak koji je uvek pokusavao da usreci druge. Da se drugima posveti. I bas zato sto ste dobar covek, sada je pravo vreme da se sreca konacno desi. Nemojte odustajati od svojih snova.

 

 JARAC

Sudbinski ste vezani za jednu devicu. Iskreno vam je stalo do nje,ali treba da imate na umu da i ona oseca isto. Konacno je doslo vreme da se fokusirate na svoje zelje. Na potrebe, na ono do cega vam je stalo. Stavite sebe na prvo mesto.

 

VODOLIJA

Ovo je odlican period za vas. Dakle sve ce biti moguce u danima pred nama. Mnogo cete raditi ali je jasno da ce vam se rad i trud i isplatiti. Postoji neko ko je spreman da vam u svemu bude oslonac i podrska. Nema nimalo sumnje da sreca sledi.

 RIBE

Ovo je period za promene. Upoznacete nekoga ko ce vas voleti isrkeno. Sudbina vam svakako sprema iznenadjenje. Pustite da srce odluci sta je ono sto je za vas najbolje. Tudja misljenja sada nisu vazna.

Stranice: 1 2