Dnevni ljubavni horoskop :Cetvrtak i dan za ljubav i romansu!

Dnevni ljubavni horoskop :Cetvrtak i dan za ljubav i romansu!

16. Aprila 2024 0 By Dejana

 VAGA

Odlicno ste raspolozeni. Bice ovo dan za pravu ljubav. Dakle nemojte ocekivati cudo vec uzivajte u onome sto vec imate. Sledi vam prilika da se kolo srece okrene. Razmislite o svemu i znajte da postoji neko ko je spreman da vam bude podrska.

 

 SKORPIJA

Ono sto moramo da kazemo jeste da je doslo vreme da se kolo srece okrene. Ljubav vam kuca na vrata i cini se da sve dolazi na svoje. Bice ovo trenuci za emocije i napokon cete moci da kazete da ste dobili priliku da se zelje ostvare.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 STRELAC

Jedan rak vas voli vise nego sto mozete da zamislite. Bitno je da ostanete u skladu sa svojim zeljama i da se ponasate u skladu sa situacijom. Neko vas voli iznad svega i spreman je da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Bice ovo zanimljiv period. 

 

 JARAC

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da dolaze dani tokom kojih cete doci do svog cilja. Sledi vam zanimljiv dan tokom kojih ce neke zelje biti ostvarene. Razmislite o svemu i zapitajte sta vam treba za srecu. Ostalo je na vama.

 

 VODOLIJA

Vazno je da ne dizete ruke od onog sto naumite. Postoji neko iz vase proslosti ko vas iskreno voli. Sve ostalo je na vama, bitno je da ne obecavate ono sto niste u stanju da ispunite. Cini se da je doslo vreme za ljubav i kada ste vi u pitanju.

 

 RIBE

Jako je bitno da ne obecavate ono sto niste u stanju da ispunite.

Bice ovo dani za emocije i za srecu. Postoji neko ko je spreman da vam u svemu bude podrska. Nemojte obecavati mnogo vec uzivajte u onome sto sledi… Cetvrtak za velika desavanja.

Stranice: 1 2