EMOTIVNA ISPOVEST I PRIZNANJA evo sta svaki znak zodijaka treba da prizna !

EMOTIVNA ISPOVEST I PRIZNANJA evo sta svaki znak zodijaka treba da prizna !

16. Aprila 2024 0 By Luca

Ovan (21. mart – 19. april): “

 

Dragi svijete, moja hrabrost često zasjenjuje moju ranjivost. Iza moje energične fasade krije se osoba koja se ponekad osjeća nesigurno i ranjivo. Moje srce je puno strasti i želje za avanturom, ali isto tako žudim za dubokim emocionalnim povezivanjem. Ponekad se bojim da će me moja neustrašivost odvesti daleko od ljudi koje volim. Ali unatoč svim izazovima, uvijek ću biti spreman preuzeti rizik za ljubav.”

 

Bik (20. april – 20. maj):

 

“Duboko u mom srcu, osjećam čvrstu povezanost sa svijetom oko sebe. Moja stabilnost često djeluje kao zaštita od bolnih emocija, ali istina je da sam ponekad previše vezan za sigurnost. Moje srce kuca u skladu sa ritmovima prirode, žudeći za ljubavlju koja je čvrsta poput stijene. Možda sam ponekad tvrdoglav i oprezan, ali to je zato što mi je stalo. Volim snažno i duboko, gotovo kao što voli sam život.”

 

Blizanci (21. maj – 20. juni):

 

“U mom svijetu postoji neprestana igra misli i emocija. Ponekad se osjećam kao da lutam kroz labirint svoje vlastite svijesti, tražeći istinsku povezanost. Moja znatiželja me vodi na različite puteve, ali često me ostavlja u potrazi za istinskim smislom. Volim razgovarati o površnim stvarima, ali isto tako žudim za dubokim razgovorima o životu i ljubavi. Moje srce je otvoreno za sve što dolazi, čekajući samo pravog sagovornika.”

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Rak (21. juni – 22. juli):

 

“Moj svijet je poput okeana – dubok, tih i pun osjećaja. Moja osjetljivost ponekad djeluje kao ranjivost, ali istina je da sam najjači kada se povežem sa svojim emocijama. Moje srce je puno ljubavi i brige za one oko mene, ali često se bojim da neću biti dovoljno voljen. Možda se često povlačim u svoju ljušturu, ali to je samo zato što trebam vremena da se izliječim od svih rana. Volim s dubinom koju malo ko može shvatiti.”

 

Lav (23. juli – 22. avgust):

 

“U mom srcu gori vatra koja je svjetionik u tamnim noćima. Moja strast i hrabrost često me vode na putovanja na kojima se osjećam živim. Možda se ponekad čini da sam previše fokusiran na sebe, ali istina je da duboko u mom srcu žudi za pravom ljubavlju. Moje srce je veliko i spremno za dijeljenje ljubavi sa svima oko sebe. Volim kao da je ljubav moje najveće blago, jer zaista jest.”

 

Djevica (23. avgust – 22. septembar):

 

“Moja su srca savršeno posložena kao knjige na polici. Moja analitičnost često djeluje kao zaštita od nesigurnosti, ali istina je da se ponekad bojim da nisam dovoljno dobar. Možda se često fokusiram na detalje i perfekcionizam, ali to je samo zato što želim da sve bude savršeno. Moje srce kuca u ritmu reda i discipline, ali žudi za iskrenom ljubavlju koja mi daje snagu da budem najbolja verzija sebe.”

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2