Vladavina Bika pocinje sutra i traje do 21.maja:Evo sta sledi na polju emocija!

Vladavina Bika pocinje sutra i traje do 21.maja:Evo sta sledi na polju emocija!

17. Aprila 2024 0 By Dejana

 Pocinje vladavina zodijaka za koji se kaze da je jako uporan i da ide glavom kroz zid…

 

 OVAN

Vladavina bika ce vama doneti mnogo toga. Ali ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da ce neko od vas moci da kaze da je dobio ono sto je zeleo. Bitno je da uzivate u svemu sto sledi i da pustite da se zelje ostvare.

 

BIK

Konacno su pred vama dani tokom kojih cete stici do svog cilja. Vama sledi  niz divnih desavanja. Pocinje vasa vladavina i u to nema nimalo sumnje, samim tim vam slede i divna desavanja. Moguce je da ce doci do toga da vam se javi neko iz proslosti.

 

BLIZANCI

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da nema nimalo sumnje da cete moci da kazete da ste dobili ono do cega vam je stalo. Ali vazno je da kazemo da je sada pravo vreme da razmislite o svemu. Neke odluke moraju biti donete.

 

 RAK

Vazno je da imate na umu da postoji neko ko vas voli. Neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu. Nemojte odustajati od onog sto naumite. Treba da znate da je doslo vreme da se okrene i vase kolo srece.

 

 LAV

Vladavina bika ce vama doneti mogucnost pomirenja sa nekim iz svoje proslosti. Postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Sreca je konacno tu. Moguce je da cete uzivati u naletu emocija i da znate da je cinjenica da ste uspeli u ostvarenju svojih zelja.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 DEVICA

Konacno cete moci da kazete da ste dobili ono sto zelite. Sledi vam prilika da se neke zelje ostvare. Ovo je odlican period za vas. Postoji neko ko je spreman da vam svoju emociju dokaze i pokaze na delu. Nemojte ocekivati mnogo.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2