Vladavina Bika pocinje sutra i traje do 21.maja:Evo sta sledi na polju emocija!

Vladavina Bika pocinje sutra i traje do 21.maja:Evo sta sledi na polju emocija!

17. Aprila 2024 0 By Dejana

VAGA

Ljubomora vase voljene osobe ce vam biti veliki problem. To je ono sto moramo da kazemo. Ali, vazno je da kazemo i to da morate sa njom da pricate iskreno i da uradite sta je do vas, kako bi ste joj svoju ljubav dokazali, i da ljubomora prosto iscezne.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 SKORPIJA

Moramo da kazemo da je doslo vreme za iznenadjenja. Postoji neko ko vas voli, neko ko je spreman da vam u svemu bude oslonac. Nemojte ocekivati cudo vec znajte da ce i nemoguce biti moguce. Uzivajte u onome sto sledi i neka vas vodi srce.

 

 STRELAC

Nemojte razmisljati o tome sta ko kaze. Neka vas zivot bude vasa stvar. Treba da kazemo da je dolo vreme da neki od vas konacno dobiju ono sto zele i zasluzuju. Samo pustite da vas vodi vase srce i znajte da je sve na vama. Moze vam biti lepo.

 

 JARAC

Nemojte dozvoliti da drugi kroje vas zivot. Da vam pricaju kako cete raditi, koga cete voleti, i sve ostalo. Razmislite o tome sta zelite vec se posvetite sebi i svojim zeljama i potrebama. Sve ce biti moguce u danima pred nama.

 

VODOLIJA

Nemojte odustajati od onog sto zelite. Dajte sebi dovoljno vremena da shvatite sta je ono sto vam zapravo treba za srecu. Ovo je vas srecan period, nema nimalo sumnje da zadnji pokusaj vodi do cilja. Postoji neko ko je spreman da vam bude oslonac.

 

 RIBE

Konacno cete moci da kazete da ste dobili ono do cega vam je stalo. Ako mastate o pomirenju sa nekim iz proslosti, sada je pravo vreme da vam krene na bolje, i da se desi pomirenje. Razmislite o tome, i znajte da je pitanje vase srece sada u vasim rukama.

Stranice: 1 2