Horoskop bivsih ljubavi, Skorpije ne zaboravljaju lako, a Jarci cak i u vezi ozbiljni…

Horoskop bivsih ljubavi, Skorpije ne zaboravljaju lako, a Jarci cak i u vezi ozbiljni…

19. Aprila 2024 0 By Luca

Svaki horoskopski znak ima svoje specifične karakteristike i osobine, pa ćemo sada detaljnije razmotriti kako bi bivše ljubavi moguće reagovale prema svakom od znakova Zodijaka:

Ovan (21. mart – 19. april): Bivša Ovan ljubav je puna energije i strasti. Mogu biti skloni impulsivnim kontaktima s vama, iznenadnim porukama ili pozivima. Ponekad će pokušati da vas impresionira svojim postignućima ili izlascima. Ovan ne zaboravlja lako, pa će možda biti otvoreni za ponovno povezivanje ako osete da ima potencijala za uzbuđenje.

Bik (20. april – 20. maj): Bivša Bik ljubav i dalje ceni stabilnost i udobnost. Mogli biste je sresti na nekom prijateljskom okupljanju ili događaju vezanom za umetnost, budući da Bikovi često vole umetnost. Njihova ponuda za ponovno povezivanje može biti iskrena, jer Bikovi retko menjaju svoje odluke, ali mogli bi biti neskloni promenama.

Blizanci (21. maj – 20. jun): Bivši Blizanci će i dalje pokazivati svoju brzu intelektualnu stranu i smisao za humor. Mogli biste ih slučajno sresti u društvu zajedničkih prijatelja ili na nekom događaju gde se okupljaju istomišljenici. Blizanci su sklone flertu, pa budite oprezni ako su njihovi kontakti previše šaljivi ili površni.

Rak (21. jun – 22. jul): Vaša bivša Rak ljubav će i dalje pokazivati svoju emotivnu stranu. Mogli biste je slučajno sresti na porodičnom okupljanju ili nekom događaju vezanom za dom i porodicu. Rakovi su često nostalgični, pa mogu osećati snažnu vezu s prošlim odnosima. Pokušaće da ponovno uspostave emocionalni kontakt s vama.

Lav (23. jul – 22. avgust): Bivši Lav će i dalje težiti pažnji i odobravanju. Mogu se pojaviti na događajima gde se očekuje da budu u centru pažnje, kao što su umetničke premijere ili glamurozni izlasci. Mogli bi pokušati impresionirati vas svojim postignućima ili pričama o sebi. Lavovi su ponosni, pa bi mogli teže ponovnom povezivanju ako su prekinuli.

Devica (23. avgust – 22. septembar): Vaša bivša Devica ljubav će i dalje pokazivati svoju brigu i pažnju prema vama. Mogli biste je sresti na radnom mestu, jer Device često vole biti produktivne. Device su po prirodi brižne, pa će možda biti voljne da vam pomognu ako se suočavate s nekim izazovima. Oni vrednuju praktičnost i odgovornost.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

Vaga (23. septembar – 22. oktobar): Bivša Vaga će i dalje težiti harmoniji i lepoti. Mogli biste je sresti na umetničkom događaju, koncertu ili izložbi, budući da Vage često cene estetiku. Pokušaće održati dobar odnos s vama i mogli bi biti voljni da razgovaraju o prošlosti i budućnosti odnosa.

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2